Evenimentul Zilei > Politica > ECATERINA ANDRONESCU, ieșire nervoasă în mijlocul CExN. Vicepreședintele TUNĂ și FULGERĂ la adresa liderilor PSD
ECATERINA ANDRONESCU, ieșire nervoasă în mijlocul CExN. Vicepreședintele TUNĂ și FULGERĂ la adresa liderilor PSD

ECATERINA ANDRONESCU, ieșire nervoasă în mijlocul CExN. Vicepreședintele TUNĂ și FULGERĂ la adresa liderilor PSD

Fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, a întrerupt întrunirea Comitetului Executiv Național al PSD printr-o ieșire nervoasă, cerându-le liderilor partidului să găsească o soluție pentru a salva partidul.

 

Tensiunile sunt foarte ridicate în interiorul PSD în aceste momente. Pozițiile luate de membrii importanți ai formațiunii politice cer rezolvarea crizei care a blocat partidul aflat la guvernare în ultimul timp. Andronscu a fost și ea printre membrii care cer unitatea partidului, după ce și primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunța înaintea ședinței că poziția ei și a primarilor și consilierilor de sector este una pentru înțelegere partinică.

 

Aceasta a avertizat că singura soluție pare să fie părăsirea comitetului pentru a nu distruge partidul.

 

Andronescu l-a criticat și pe prim-ministrul Mihai Tudose pentru modul în care acesta s-a ocupat de Legile Justiției. În viziunea senatoarei PSD, premierul se face vinovat de starea actuală a proiectului pentru Legile Justiției, după ce a decis să nu se implice direct și a lăsat doar Parlamentul să se ocupe de acest proiect.