Andrei Zaharescu, schimbare majoră după divorțul de Andreea Berecleanu. A câștigat și procesul

Andrei Zaharescu, schimbare majoră după divorțul de Andreea Berecleanu. A câștigat și procesul Sursă Colaj Evz, poze Youtube

Divorțul dintre Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu s-a terminat definitiv abia în 2022. Fostul prezentator de la Antena 1 a încercat să fie cât mai discret și s-a axat pe situația financiară.

Divorțul dintre Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu s-a terminat definitiv abia în 2022. Procesele în care s-au întâlnit foștii soți au fost pentru a rezolva problema bunurilor comune, dar și pe cea a pensiei alimentare pentru copii. Fostul prezentator de la Antena 1 s-a mutat în Cape Town, Africa de Sud, cu actuala soție.

Fostul soț al Andreei Berecleanu nu deține niciun imobil în Africa și niciun autoturism, dar are peste 11.000 de dolar în cont. El are și un împrumut de 300.000 de lei, contractat în 2018 și care era scadent în anul 2020.

În declarația de avere din 2021, Andrei Zaharescu a anunțat că a câștigat anual, din postura de consul, suma de 83.750 de dolari, sumă la care se adaugă și peste 12.500 de lei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai mult, cererea făcută de Andreea Berecleanu pentru a primi banii rezultați de la fosta firmă cu soțul a fost respinsă. „Respinge cererea principală, ca prescrisă. Respinge cererea reconvenţională, ca neîntemeiată. Respinge capătul subsidiar al cererii principale, ca rămas fără obiect. Respinge cererile de acordare a cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiate”, au decis judecătorii, potrivit Cancan.

Sursa foto: Andreea Berecleanu Facebook

Andreea Berecleanu, despre Andrei Zaharescu

Andreea Berecleanu a povestit că soțul ei, medicul Constantin Stan nu și-a atribuit niciodată rolul de tată, mai ales că în viața copiilor exista Andrei Zaharescu chiar dacă a părăsit România și și-a întemeiat o nouă familie.

,,Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, iar ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. Au trecut vreo 10 ani de atunci, copiii au fost mereu în contact cu Andrei. A contat că au păstrat legătura cu tatăl lor”, a declarat vedeta.