Conform spynews.ro, Andreea Marin a declarat recent, la un eveniment monden, că se simte iubită după separarea de Tuncay Öztürk.

"Dacă mă vedeți că port o perucă, nu e o alegere pur estetică, ci un simbol. În această dimineaţă am demarat o campanie destinată femeilor bolnave de cancer. Mă veți vedea și cu o perucă blondă. Schimbarea e majoră, nici mie nu mi-a venit să cred. (…) Sunt genul de om care stă mult ca să ia o decizie (…), iar atunci când o ia nu se mai uită înapoi. Îmi asum lucrurile. Îmi doresc să o văd pe fiica mea împlinită, nimic nu mă împlineşte mai mult și să fiu sănătoasă. Nu-mi fac planuri pentru ce va fi după cinci ani, cel mult pentru anul viitor. Mai cred în iubire și mă simt un om iubit. Poate există și astfel de oameni, dar nu sunt deschisă deocamdată pentru asta. Nici o perioadă în viață nu e că alta, nici un om nu e ca altul, nici eu nu mai sunt ce am fost ieri. Sunt un om care se orientează pe dezvoltarea personală. Vreau să învăț să mă iubesc pe mine și deja am învățat să mă respect pe mine."

Până când Andreea Marin va lua o decizie în privinţa vieţii sentimentale, clarvăzătoarea Carmen Harra i-a transmis că în curând se va recăsători: "Andreea ai să te recăsătoreşti cu un bărbat mai mic cu cinci ani decât tine, care e şi el divorţat şi are doi copii."