Evenimentul Zilei > Actualitate > MANTEA a RUPT TĂCEREA. Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE despre trecutul VEDETEI. „Eu nu mai am de ce să STAU”
MANTEA a RUPT TĂCEREA. Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE despre trecutul VEDETEI. „Eu nu mai am de ce să STAU”

MANTEA a RUPT TĂCEREA. Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE despre trecutul VEDETEI. „Eu nu mai am de ce să STAU”

Andreea Mantea, celebra vedetă și prezentatoare a emisiunii „Puterea Dragostei” de la Kanal D, a făcut o srie de mărturisiri cutremurătoare despre trecutul ei.

În urmă cu ceva vreme, vedeta a fost suspectă de cancer ovarian și urma să îi fie scos unul dintre ovare, iar posibilitatea de a mai rămâne însărcinată era nulă.

„S-a întâmplat, la un moment dat, în anumite relaţii, să ne dorim un copil. Nu ştiam dacă rămânem sau nu împreună, ideea e că ne doream, dar nu se întâmpla. Nu am dat atenţie la început, după care, încet, încet, lucrurile astea au început să încolţească şi să mă gândesc doar la treaba asta. M-am trezit cu o problema destul de urâtă, vorbesc acum de momentul în care eu eram suspectă de cancer ovarian şi urma să îmi scot unul din ovare. Era un cancer foarte agresiv şi creştea foarte repede.

Am fost la pământ. Eram conştientă că nu voi mai face copii niciodată, mai ales că îmi doream foarte mult. M-am programat la operaţie pentru ziua de vineri. Miercuri am fost undeva şi m-am rugat şi i-am spus lui Dumnezeu că dacă nu mi-e dat în viaţă asta să am un copil, eu nu am de ce să mai am de ce să stau.

Două zile mai târziu când am ajuns la spital pentru operaţie, chistul dispăruse. Se speriase şi medicul. Apoi am început să urmez un tratament care omora orice lucru care se aşeza acolo, un chist sau chiar o sarcina. De asta am fost cu atât mai surprinsă în momentul în care am aflat că am rămas însărcinată”, declara Andreea Mantea cu ceva timp în urmă, scrie cancan.ro.