Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Bănică, implicată în divorțul Bădălău – Pătrășcanu. Ce știe blonda?
Andreea Bănică, implicată în divorțul Bădălău – Pătrășcanu. Ce știe blonda?

Andreea Bănică, implicată în divorțul Bădălău – Pătrășcanu. Ce știe blonda?

Andreea Bănică intervine în divorțul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. Blonda a fost chemată deja la audierile de joi de la tribunal.

Andreea Bănică scoate la iveală noi detalii din dosarul divorțului dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu.

Se pare că unul dintre martorii Claudiei a fost o blondă foarte cunoscută din viața mondenă a Capitalei. Este vorba de Andreea Bănică, frumoasa blondă care a pus showbizul pe jar.

Și ea a fost prezentă joi în instanță pentru a depune mărturie în favoare Caludiei Pătrășcanu.

Blonda a susținut la ieșirea din sala de judecată că a filmat-o pe Claudia după o ceartă cu Gabi. Ar fi făcut acest lucru pentru că știa că la un moment dat îi va folosi Claudiei.

„Claudia era foarte slăbită. Am filmat-o pentru a avea amintiri. M-am simțit prost că făceam asta atunci.

Știam că la un moment dat se poate ajunge la un astfel de proces. Plângea în hohote atunci. Nu știu cum are puterea asta”, a declarat Andreea Bănică pentru o echipă de jurnaliști de la Antena Stars.

Se pare că a avut dreptate, întrucât cuplul a ajuns la divorț și se ceartă în instanță pentru custodia copiilor.

Ce relație există între Andreea Bănică, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău?

Cele două împart o prietenie de mai bine de 20 de ani. Au fost colege de trupă (n.r. Exotic) și au avut multe melodii care au fost în topurile României.

În cadrul unui interviu, Andreea Bănică a vorbit și despre un alt episod neplăcut între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău: cel în care afaceristul a dat-o afară din locuință.

„Exact așa mi-a zis: Blondo, m-a dat afară din casă. I-am zis să mă lase să vin să mă adun.

Mi-am sunat șoferul cu duba să merg să o iau pe Claudia. (…).

Singura mea conversație cu Bădălău a fost când am luat-o pe Claudia de acolo. Am vrut să îi arăt latura cea mai frumoasă a vieții lor: copiii. Nu m-aș fi dus la TV niciodată să vorbesc”, a mai povestit Andreea Bănică, conform sursei amintite mai sus.

Andreea Bănică a mai oferit câteva detalii intime în cadrul interviului de la AntenaStars.

„Este mamă. Este prietena mea. O cunosc de o viață. Eu am luat-o de acasă atunci. M-am ocupat de mai multe lucruri de atunci.

Am încercat să consiliez relația dintre ei. Este strict problema lor de agresiune. Nu vorbesc de așa ceva.

În sală, normal, ca în orice sală de judecată se întâmplă lucruri. Mi se pare tot timpul că cineva te oprește. Însă, susțin toate mamele, femeile din lumea asta. Sunt o feministă convinsă și țin foarte mult la acești copii. Asta m-a făcut să fiu aici. Îi iubesc foarte mult.

Sunt mamă și știu ce înseamnă cât de greu este să îi crești când nu ai ajutor”, a mai afirmat Andreea Bănică pentru Antena Stars.