Evenimentul Zilei > Actualitate > Formația ANDRE S-A REUNIT! Exclusivitate BOMBĂ! Andreea Antonescu și Andreea Bălan cântă de acum încolo doar împreună!
Formația ANDRE S-A REUNIT! Exclusivitate BOMBĂ! Andreea Antonescu și Andreea Bălan cântă de acum încolo doar împreună!

Formația ANDRE S-A REUNIT! Exclusivitate BOMBĂ! Andreea Antonescu și Andreea Bălan cântă de acum încolo doar împreună!

Cea mai tare exclusivitate a verii: jurnaliștii EVZ au aflat că celebra trupă ANDRE, care rupea topurile muzicale în anii 2000, se reunește ! Andreea Bălan și Andreea Antonescu au decis să pună stop carierelor solo și să redevină formația care a isterizat România!

Pe cele două Andree le leagă o carieră fabuloasă în industria muzicală, fiind, în anii 2000, artistele cu cele mai mari onorarii din țară. Din păcate, fetele s-au certat la un moment dat și au decis că nu mai e loc nici de colaborare, nici de prietenie.

Timpul însă le-a rezolvat pe toate, iar Antoneasca și Bălan au revenit la sentimentele care le-au legat.

De acum încolo, ele se vor numi din nou ANDRE și vor susține spectacole doar împreună, ne declară surse de mare încredere. O mare casă de producție le-a și contractat, iar în scurt timp ele vor începe o serie de concerte.

Cu siguranță vor relua HIT-uri arhicunoscute, precum „Lasă-mă papa la mare” sau „Prima iubire”.

Istoricul trupei: 

La sfârșitul anului, Andreea Bălan o cunoaște pe Andreea Antonescu la emisunea pentru copii Ba da, Ba nu, luând astfel naștere proiectul Andrè, cu toate că Alexandru Antonescu, a fost reticient la început. Proiectul Andrè s-a dovedit a fi un succes național, având ocazional succes și în afara granițelor românești, target-ul lor de audiența fiind adolescenții. Compozițiile de pe albumul de debut, La întâlnire, au fost realizate în majoritate de Săndel Bălan, fiind inclusă și piesa "Un univers mai liniștit", redenumită aici "Iluzii", interpretată anterior de Andreea Bălan în cadrul concursului Eurovision. Acesta a fost lansat în luna mai a anului 1999 și s-a dovedit a fi un succes comercial,vânzându-se în peste 50.000 de exemplare până în luna septembrie a aceluiași an. Grupul s-a bucurat de o mare popularitate datorită stilului muzical simplu și melodiile ritmate.Pentru a promova albumul, au interpretat "La întâlnire", "Să ne distrăm" și "Nu mă uita" în cadrul unor emisiuni televizate, însă niciuna din piesele repsective nu a beneficiat de un videoclip. Prima piesă s-a bucurat de popularitate la posturile de radio, în ciuda lipsei de sprijin din partea acestora acordată muzicienilor români de obicei.

Sursa: Wikipedia