Frumoasa cântăreaţă din juriu de la Românii au talent a fost întotdeauna preferata fanilor emisiunii. Echilibrată, Andra a stut intotdeauna sa facă un compliment sau sa pună o vorbă buna. Comentariile ei după evoluţia pe scenă a lui BOGDAN DUMITRAŞCU i-au adus însă simpaticei cântăreţe un val de proteste din partea fanilor emisiunii. 

Deşi talentul, munca şi progresele făcute de zugravul care lucrează în construcţii sunt demne de toată lauda, singura care l-a aplaudat în picioare a fost  Mihaela Rădulescu care a amintit de evoluţia lui, dar şi de faptul ca munceşte din greu pentru familie şi pentru pentru fiul său în vârstă de patru ani.

Andra a subliniat ca a falsat, dar a spus că mai mult ca sigur emoţiile nu l-au lăsat să fie în formă maximă. "Se vede clar ca juriul induce voturile. Baitul asta chiar e talentat si nu ma asteptam la Andra si la Andi sa il traga in jos…. concursul asta ar trebui facut pentru cei ca el, adica talent, nu pentru cei care au conservatorul sau cine stie ce alte scoli inalte. Sper ca lumea sa il voteze totusi. Rusine juriului!", au scris fanii pe Facebook. "Nu ne place Moga, a falsat la greu! Spre deosebire de el, omul nostru e doar un zidar", au adăugat fanii, amintind de momentul în care antrenorul de la Vocea României, Marius Moga, a urcat pe scena pentru a cânta live cea mai nouă melodie a sa împreună cu Achi, "Suntem păsări călătoare".

BOGDAN DUMITRAŞCU a fost pe placul celor de acasă, şi a fost primul finalist ales de public. "Felicitari celor care l-au votat! Daca ar fi ajuns la mana juriului, n-ar fi promovat in finala. Andra, m-ai dezamagit!";  "La cum sa manifestat juriu nu ma asteptam sa ajunga in finala mi pare bine pentru omu asta a avut emotii marii totusi vorbim de cineva care lucreaza in constructii nu a mai fost pe o scena pana acum la el este doar talent si atat" şi "S-a făcut DREPTATE!!!!! Bravoooo! Felicitări tuturor celor care au votat!", au fost mesajele lăsate imediat pe site-ul de socializare.

 

Te-ar putea interesa și: