Pentru acest lucru, anchetatorii au apelat la mai multe firme de construcții, care vor trimită în zona cercetată mai multe utilaje pentru a sparge betonul și pentru a vedea ce se ascunde dedesubt. În prezent există tot felul de teorii, care mai de care mai grozave, plecând de la faptul că dedesubt s-ar ascunde o groapă comună sau doar o simplă fosă septică.

Între timp, procurorii și criminaliștii au descoperit noi urme de sânge și păr uman, ce aparține unei fete. Aceste urme au fost descoperite într-un atelier din incinta locuinței lui Dincă. Primele teste efectuate la fața locului indică faptul că petele roșiatice descoperite, este sânge de natură umană. Probele au fost trimise la Institutul Național de Medicină Legală din București pentru a fi analizate în amănunt și pentru a se stabili dacă provin de la cele două tinere dispărute, și despre care criminalul Gheorghe Dincă spune că le-a ucis, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Ancheta judiciară în cazul de la Caracal a vizat, vineri, și cinci vecini de-ai lui Dincă, care au fost duși la audieri. Anchetatorii vor să afle dacă de pe telefoanele lor au fost date apelurile către familiile celor două tinere, prin care o voce de bărbat le anunța că au plecat la muncă în străinătate.

Unul dintre vecinii lui Dincă, care a stat mai multe ore în sediul Poliției Caracal, la audieri, a declarat că suspectul obișnuia să le dea cartele prepay vecinilor care îl ajutau la lucru, și că este foarte posibil ca una dintre aceste cartele să fi fost folosită în efectuarea apelurilor suspecte.