Evenimentul Zilei > Social > Anchetă după moartea unui medic injectat cu vaccinul Pfizer
Anchetă după moartea unui medic injectat cu vaccinul Pfizer

Anchetă după moartea unui medic injectat cu vaccinul Pfizer

Pfizer a informat că anchetează o posibilă legătură între decesul unui medic în SUA și vaccinul dezvoltat de companie împotriva COVID-19

Reprezentanții Pfizer au declarat că anchetează moartea unui medic obstetrician din Florida, după ce acesta a primit o doză din vaccinul dezvoltat de gigantul pharma.

Acest vaccin este dezvoltat împreună cu firma de biotehnologie BioNTech din Germania.

O anchetă similară a fost deschisă de Centrul de Control și de Prevenire a Bolilor (CDC) cu privire la decesul medicului Gregory Michael, un obstetrician în vârstă de 56 de ani.

Compania Pfizer a declarat că nu are până în prezent nici o probă care să indice că moartea lui Gregory Michael a fost cauzată de vaccinul respectiv.

Pfizer: „Un caz clinic foarte neobișnuit”

Pfizer, care are sediul în Manhattan, a vorbit despre un „caz clinic foarte neobișnuit” al unei afecțiuni numite trombocitopenie severă. Aceasta limitează capacitatea organismului de a coagula sângele și de a opri hemoragia internă.

„Până în prezent, milioane de oameni au fost vaccinați. Monitorizăm îndeaproape toate evenimentele adverse la persoanele care primesc vaccinul nostru”. Declarația a fost făcută, pentru New York Post, de către purtătorul de cuvânt al companiei Pfizer, Jerica Pitts.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE