Anca Dumitra radiază de fericire după ce s-a aflat că e însărcinată. Geanina din Las Fierbinți, decizie fundamentală

Anca Dumitra radiază de fericire după ce s-a aflat că e însărcinată. Geanina din Las Fierbinți, decizie fundamentală

Anca Dumitra, Geanina din Las Fierbinți, a oferit primele declarații după ce s-a aflat că este însărcinată. Actrița a declarat că ea și soțul ei, Manfred Spendier, cu care s-a căsătorit anul trecut, sunt pregătiți să fie părinți și că așteaptă cu nerăbdare să se nască primul lor copil.

Anca Dumitru, mai nerăbdătoare ca niciodată

„Suntem fericiți, bucuroși și entuziasmați! Suntem bine și asta e tot ce contează. Suntem pregătiți de noua viață minunată ce ne așteaptă. Sănătate tuturor!”, a declarat Anca Dumitra, potrivit fanatik.ro.

Actrița din Las Fierbinți și Manfred Spendier formează un cuplu de câțiva ani. Cu toate astea, ei și-au făcut prima apariție publică abia anul trecut, când s-au și căsătorit. Manfred Spendier este austriac, însă de ceva timp locuiește în România. Acesta activează în domeniul afacerilor.

anca dumitra

Sursa foto: Arhiva EVZ

Anca Dumitru, despre soțul ei

În urmă cu ceva vreme, Anca a declarat că relația lor merge foarte bine și că se bucură că l-a cunoscut. Actrița a mai spus că partenerul ei este timid, mai ales la evenimentele mondene, dar că au alte lucruri în comun.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale.

anca dumitra

Sursa foto Instagram

În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult.”, declara Anca Dumitra.

Peripeții înainte de nuntă

Actrița a mai povestit că ea și partenerul ei au avut parte de multe situații tensionate înainte de nuntă pentru că acesta nu este cetățean român. Geanina din Las Fierbinți a spus că nu va uita niciodată aceste peripeții.

„A fost cu peripeții până în ultima zi, pe 16 decembrie. Pentru că, atunci când ești cetățean străin și vrei să furi o româncă, sunt anumite acte care trebuie puse la punct foarte bine. Cu fiecare zi cu care trecea mai trebuia un act, însă până la urmă au fost toate bune. Nu vom uita data asta. De când am depus actele, timp de 14 zile în fiecare zi a trebuit câte un act. Ne-am gândit și la varianta că astea sunt semne ‘băi, poate nu trebuie”, povestea actrița.