Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan, mesaj de 1 decembrie. „Iartă-ne că ne lăsăm umiliți și bajocoriți.” Ce i-a îndemnat pe români să facă
Anamaria Prodan, mesaj de 1 decembrie. „Iartă-ne că ne lăsăm umiliți și bajocoriți.” Ce i-a îndemnat pe români să facă

Anamaria Prodan, mesaj de 1 decembrie. „Iartă-ne că ne lăsăm umiliți și bajocoriți.” Ce i-a îndemnat pe români să facă

Cu ocazia Zilei Naționale a României, Anamaria Prodan a transmis un mesaj puternic. Impresara a mărturisit că își iubește țara din tot sufletul și că va lupta pentru a face dreptate poporului.

Anamaria Prodan a avut un mesaj pentru români de 1 Decembrie, cu ocazia Zilei Naționale a României. Ea a declarat că există multe femei puternice în țară, care fac cât 1000 de bărbați. Ea a promis că va face poporul mândru până în ultimul moment.

„La mulți ani, români! La mulți ani, România! Pentru tine, România mea, am un mesaj din suflet. Iartă-ne. Iartă-ne că nu ne ridicăm la nivelul curajului și patriotismul strămoșilor noștri care s-au jertfit ca tu, România mea, să fii întreagă, prosperă și mândră de fiii și fiicele tale. Iartă-ne că suntem lași și că lăsăm capul în pământ. Iartă-ne că ne lăsăm umiliți și batjocoriți de străini. Iartă-ne că nu ne-am opus atunci când tu ai fost jefuită, trădată și prădată.

Dar îți spun, România mea, că sunt astfel de femei în țară, puternice, și că fiecare face cât 100 de bărbați. Și îți promit că noi, femeile, nu ne vom lăsa călcate în picioare și o să te facem din nou mândră de noi. Te iubesc, România mea, și te rog din suflet să ne mai dai o șansă. Mulți români se trezesc din somnul cel de moarte în care ne adânciră barbarii de tirani. Și te vom recupera, dragă Românie, noi, patrioții care te cinstim și te iubim din tot sufletul nostru. La mulți ani, România!”, a transmis Anamaria Prodan cu ocazia Zilei Naționale a României pe Facebook.

Nu îl uită pe Reghecampf nici de 1 decembrie

Chiar dacă românii se pregătesc de sărbătorile de iarnă, Anamaria Prodan nu îl uită pe Laurențiu Reghecampf. Impresara a declarat că el va rămâne tatăl copilului și că nimeni nu îi poate lua acest drept.

„Câți ani are Reghecampf ? 48. Ce să facă cu una de 29? Ce sa facă peste doi ani când stă cu plosca. Doamna ce o să facă? O să-i schimbe plosca? Nu. O să-i dea viteză pe stradă și o să îl vedeție pe la ușă pe la mine. Cine se mai uită vreodată la el? Copiii. Toată viața îi învăț chiat și în situația asta….prost, tâmpit, nebun, e tatăl vostru”, a spus ea într-un podcast.