Evenimentul Zilei > Actualitate > „Am fost 17 ani pe Marte. M-am luptat cu EXTRATEREŞTRII”. Mărturisirile unui fost militar
„Am fost 17 ani pe Marte. M-am luptat cu EXTRATEREŞTRII”. Mărturisirile unui fost militar

„Am fost 17 ani pe Marte. M-am luptat cu EXTRATEREŞTRII”. Mărturisirile unui fost militar

Susţine că există cinci colonii umane pe Planeta Roşie, iar în perioada petrecută acolo a luptat pentru apărarea acestora.

Pare o poveste desprinsă dintr-un film SF, însă acest fost militar al marinei americane susţine că a petrecut 17 ani pe planeta Marte, luptându-se cu extratereştrii.

Ar fi vrut

Bărbatul, cunoscut sub numele de căpitanul Kaye, mai spune că a făcut parte dintr-o flotă spaţială cunoscută sub numele de Forţa de Apărare a Pământului, care recruta personal militar din ţări precum America, Rusia şi China. De asemenea, căpitanul Kaye susţine că marţienii ar fi vrut să preia controlul asupra planetei. El mai afirmă că antrenamentul pentru perioada petrecută pe Marte a avut loc pe Luna, precum şi pe satelitul planetei Saturn, Titan.

La finalul carierei, ceremonia sa de pensionare ar fi avut loc tot pe Lună! După 20 de ani se serviciu militar, printre invitaţi numărându-se fostul secretar american al Apărării, Donald Rumsfeld. O parte a presei americane subliniază că totul este o glumă, dar există voci care îl susţin pe fostul militar, accentuând faptul că „SUA are de multă vreme legături cu extratereştrii”.