Am avut dreptate. Din nou! HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Am avut dreptate. Din nou! HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Vremea capricioasă şi zăpada, unde mai este, te fac sa te enervezi repede. Excesul de stres se poate traduce şi prin nelinişte, nerăbdare şi nervozitate. Trebuie să stai liniştit şi să aşteapţi să treacă ziua!

22 ianuarie

 

Am avut dreptate. Din nou! HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR

 

Pe 22 ianuarie s-au născut Byron, Rasputin, Francis Bacon, D.W.Griffith, Serghei Eisenstein, U Than, Camelia Dăscălescu, George Motoi, Ecaterina Szabo, Mihai Negulescu.

Iarăşi o zi fără conotaţii importante tradiţionale, fără sfinţi importanţi, de aceea. Doar Sfinţii Timotei şi Anastasie Persul.

Din nou am avut dreptate, iată ce scriam, aici în EVZ, acum exact un an de zile:

”Acum trebuie să răspund unui personaj foarte puternic și celebru despre coronavirusul Wuhan, întrebare primită prin lanțul slăbiciunilor, nu direct. De ce m-a întrebat pe mine? Simplu, recunosc viitorul, când îl văd! De când s-a declanșat incidentul, pornind de la piața de pește din Wuhan, în luna septembrie anul trecut, s-au îmbolnăvit câteva zeci de milioane de chinezi. În acest răstimp au încetat din viață șapte persoane, șase chinezi din China și un chinez din SUA. Toți cu grave probleme de sistem imunitar, sau alte probleme medicale grave.

Virusul se transmite de la om, la om, prin contact, în special prin fluide, nu aerian, ca în cazul Ebola. Este rezistent la orice antibiotic, dar la 99% din cei infectați a fost doar o gripă oarecare, cu temperatură, tuse și dureri de cap. Ține cam o săptămână. Știți bancul nu? Viroza trece într-o săptămână, cu tratament și supraveghere medicală, sau în șapte zile, fără. Nu există niciun vaccin, nu vă lăsați păcăliți de Big Pharma, nu există nicio identitate cu SARS, cum s-a afirmat în presă. Este altceva, virusurile fac mutații rapide și neașteptate.

Carl Sagan spunea că virusurile sunt printre cele mai vechi organisme de pe Pământ și că în milioane de ani se pare că dau dovadă de inteligență, se adaptează rapid, prin mutații complexe. Dar, zic eu, nu este nicio inteligență să-ți omori gazda, pentru că mori odată cu ea!