ALT COPIL DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ. Două fetițe sunt CĂUTATE DE RUDE ȘI POLIȚIE. Trei micuţi AU FOST GĂSIŢI

ALT COPIL DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ. Două fetițe sunt CĂUTATE DE RUDE ȘI POLIȚIE. Trei micuţi AU FOST GĂSIŢI

O fată, în vârstă de 13 ani, din Buzău, a plecat de acasă şi nu a revenit. Persoanele care pot oferi informaţii despre aceasta sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112, ori 116.000, sau cea mai apropiată unitate de poliţie.De asemenea, Poliția din Botoşani solicită sprijinul populației pentru a da de urma unei micuțe de 11 ani. În urma apelului făcut de Poliţia Română prin intermediul mass-media, trei copii au fost găsiţi, în ultimele zile.

Cea mai recentă dispariție semnalată de Poliția Română este din Buzău. Elena Bucur are de 13 ani și este din Buzău. A plecat de acasă pe data de 4 februarie şi nu a mai revenit.

Potrivit datelor puse la dispozițue de Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Buzău, minora are 1,50 m. înălţime, ochi căprui, păr negru, lungime medie, ten măsliniu.

În momentul în care a plecat de acasă, Elena Bucur era îmbrăcată cu o geacă de fâş neagră, pantaloni tip blue-jeans, pe cap purta un fes alb şi era încălţată cu cizme crem. Georgiana a dispărut din Botoșani De câteva zile, poliţiştii şi familia o caută și pe micuţa Georgiana Mirela Rîmbu, de 11 ani, din Municipiul Botoşani, dispărută de la domiciliu. Aceasta a plecat de la locuinţa unei rude, din municipiul Botoşani, înspre domiciliul său, unde nu a mai ajuns.

Ne puteți urmări și pe Google News

Minora are 1,40 m. înălţime, aproximativ 35 de kg., constituţie atletică, păr şaten, lung, ochi albaştri, faţa ovală.

La data dispariţiei, era îmbrăcată cu geacă din fâş bleumarin, căciulă de culoare roz, pantaloni tip blue-jeans şi cizme albe.

Persoanele care pot oferi informaţii despre minoră sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112, ori 116.000, sau cea mai apropiată unitate de poliţie. Trei copii s-au reîntors acasă Cei doi copii dispăruţi, duminică, din localitatea Ţăndărei, judeţul Ialomiţa, au fost găsiţi la Constanţa. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa a comunicat că, marţi, poliţiştii din Constanţa i-au găsit într-un centru de plasament pe  MIHAELA GEORGIANA CRISTEA, de 13 ani şi ŞTEFAN MARIN, de 12 ani. Minorii au afirmat că s-au deplasat în Constanţa cu trenul, apoi s-au cazat în centrul de plasament respectiv.

Cei doi copii au fost încredinţaţi de către poliţişti familiei, iar pe parcursul dispariţiei nu au fost victimele vreunei infracţiuni. Şi Luckas Ştefan Andrei, în vârstă de 12 ani, domiciliat în municipiul Sibiu, a fost identificat de politisti, marți după amiază, si readus în cadrul familiei. Pe perioada cat a lipsit de acasa minorul nu a fost vicitima nici unei infractiuni. Familia a sesizat dispariţia acestuia de la domiciliu, declarând faptul că minorul a plecat în data de 29 ianuarie a plecat de la domiciliu într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni. Minorul obişnuia să îşi petreacă timpul în sălile de internet-