Evenimentul Zilei > Politica > Alina Gorghiu e posibil să deschidă LISTA la Senat la PNL Timiş, în locul Vasile Blaga
Alina Gorghiu e posibil să deschidă LISTA la Senat la PNL Timiş, în locul Vasile Blaga

Alina Gorghiu e posibil să deschidă LISTA la Senat la PNL Timiş, în locul Vasile Blaga

Preşedinta PNL, Alina Gorghiu, ar putea deschide lista pentru Senat la PNL Timiş, la alegerile parlamentare, în locul lui Vasile Blaga care şi-a retras candidatura, au declarat, pentru EVZ, surse din partid.

"Acest loc dacă ar fi să vină altcineva pe el nu poate să vină decât preşedintele. Aşa cum era pentru Blaga, poate să vină doar Alina, nu altcineva. Discuţia asta va fi abordată cu Alina la Bucureşti. Noi ne-am bucura să vină şi tocmai de aia am şi spus că dacă e să vină cineva atunci locul trebuie să fie pentru Alina Gorghiu", au precizat surse din conducerea PNL Timiş, pentru EVZ.

Înaintea demisiei lui Vasile Blaga din funcţia de co-preşedinte, Gorghiu oscila între un loc de parlamentar la Bucureşti şi unul la Argeş, judeţul în care locuiesc părinţii acesteia.

Evenimentul zilei a aflat joi seara, pe surse, atunci când a avut loc şi şedinţa Biroului Politic Judeţean al PNL Timiş, că un mandat de senator din partea organizaţiei, în locul lui Vasile Blaga, a fost oferit premierului Dacian Cioloş. El a refuzat oferta liberalilor, spunând că nu va forma niciun partid, nu se va înscrie în niciunul existent şi nici nu va candida pe listele vreunei formaţiuni politice la alegerile parlamentare.

Cu toate acestea, Cioloş a precizat că deşi nu va candida, asta nu înseamnă că nu va există viaţă după parlamentare şi că speră să fie una ''activă''.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.