Evenimentul Zilei > Politica > Alina Gorghiu, atac necruțător la adresa PSD. „PNL dorește prosperitatea românilor, dar alt partid are ca prioritate prosperitatea stângii”
Alina Gorghiu, atac necruțător la adresa PSD. „PNL dorește prosperitatea românilor, dar alt partid are ca prioritate prosperitatea stângii”

Alina Gorghiu, atac necruțător la adresa PSD. „PNL dorește prosperitatea românilor, dar alt partid are ca prioritate prosperitatea stângii”

Puşi în umbră de cele mai multe ori de către PSD, liberalii se laudă singuri prin vocea Alinei Gorghiu, care spune că dintre toate partidele românești, PNL este de departe partidul care a trecut cel mai bine examenul anilor de crize suprapuse, iar PSD are ca „prioritate prosperitatea stângii”.

Un nou atac direct asupra social democraților vine din partea Alinei Gorghiu. Mai exact, preşedintele interimar al Senatului a afirmat, joi, la Călăraşi, că „dintre toate partidele românești, PNL este de departe partidul care a trecut cel mai bine examenul anilor de crize suprapuse”.

Alina Gorghiu a mai subliniat faptul că guvernarea condusă de un premier PNL livrează rezultate în formula aceasta de coaliţie, lăsând să se înțeleagă că după rotația care se va face, cu premier PSD rezultatele nu vor fi aceleași.

Alina Gorghiu, atac direct la partenerii de coaliţie

Alina Gorghiu spune că doar politicile liberale aduc rezultate notabile pentru România,  ţara noastră fiind foarte aproape de aderarea la Spaţiul Schengen.

„Continuitatea politicilor publice liberale aduce rezultate notabile pentru România: suntem foarte aproape de aderarea la spaţiul Schengen. Aceasta va însemna întărirea stabilităţii şi atractivităţii mediului investiţional din România, continuarea creşterii economice şi a salariilor”, a declarat Alina Gorghiu.

Potrivit acesteia, „măsurile economice liberale au făcut din România un partener strategic credibil şi o zonă atractivă de relocare a investiţiilor”.

„Dintre toate partidele româneşti, PNL este de departe partidul care a trecut cel mai bine examenul anilor de crize suprapuse. Măsurile liberale au avut continuitate şi au dat rezultate asigurând creşterea economică în ciuda crizelor suprapuse prin care a trecut ţara”, a adăugat preşedintele interimar al Senatului.

Încă o referire la PSD: „Politicienii care aleargă numai după imagine vor eşua”

Alina Gorghiu a mai precizat că această coaliţie „a oferit ţării stabilitate şi prosperitate, dar este important ca ambele mari partide să aibă aceleaşi obiective”.

Şi continuă: „PNL doreşte prosperitatea României şi a românilor, dar uneori am avut impresia că alt partid are ca prioritate prosperitatea stângii”, a mai afirmat Gorghiu.

Președintele interimar al Senatului  a mai declarat la întrunirea de la Călăraşi că ţara trece prin crize suprapuse. „Politicienii care aleargă numai după imagine şi care nu livrează lucruri concrete vor eşua”, a mai afirmat președintele interimar al Senatului, potrivit news.ro.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: