Nuntă în politică. Alin Tișe, președintele CJ Cluj, s-a recăsătorit cu un fost manechin. Foto

Nuntă în politică. Alin Tișe, președintele CJ Cluj, s-a recăsătorit cu un fost manechin. Foto Alin Tișe. Sursa: Arhiva EvZ

Weekendul trecut, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, s-a căsătorit pentru a doua oară. Mirii nu au vrut nimici ieșit din comun, așa că au ales o locație modestă, iar la petrecere nu au participat decât apropiații.

A doua căsătorie a lui Alin Tișe vine la câțiva ani după divorțul de fosta sa soție. La prima sa căsătorie, naș a fost Emil Boc. Președintele CJ Cluj și noua sa soție au optat pentru o ceremonie de nuntă discretă, evitând orice extravaganțe.

Mai mult decât atât, el acordă o importanță deosebită intimității soției sale actuale, care a fost anterior model. Cuplul are deja un copil împreună.

Alin Tișe s-a recăsătorit pentru a doua oară

„A fost o nuntă mică, am avut vreo 60 de perechi (120 de persoane – n.r.), plus unele rude, frații și părinții noștri. Vă spun, a fost o nuntă simplă, fără oameni politici și fără nu știu ce dichis. Oamenii au venit îmbrăcați foarte lejer: unii dintre ei în blugi, unii în sacou, alții fără sacou. Ca să poată dansa.

Ne puteți urmări și pe Google News

A fost, zic eu, o atmosferă de club: s-a dansat până dimineața. Noi ne-am dorit să fie ca un chef, nu ca o nuntă propriu-zisă, iar oamenii să fie cât se poate de relaxați”, a declarat Alin Tișe.

Președintele CJ Cluj a declarat că el și-a dorit și își dorește în continuare să păstreze discreția totală în ceea ce privește acest eveniment și nu intenționează să-l transforme în știre.

Pentru el, este vorba despre viața sa personală. Spune că speră să aibă mai mult noroc în această a doua încercare.

Alin Tișe, președinte CJ Cluj

Alin Tișe și noua sa soție. Sursa: media9.ro

„Starea de incertitudine nu era o soluție. Băiatul cel mare are deja 12 ani, cel mic, 3 ani. Cred că am lămurit din punct de vedere religios și legal această chestiune. Asta îmi dă o liniște că putem să ne vedem de viață împreună și să mergem înainte.

Sper să ne ajute Dumnezeu, să fie toată lumea în regulă și să fim sănătoși! Eu mă voi concentra de acum încolo la ce va fi și ce vor dori clujenii în continuare”, a mai spus el.

Ce mâncăruri au fost servite

Invitații nu au avut parte de un meniu ieșit din comun, ci mai degrabă de unul tradițional.

  • aperitiv: jumări, slănină, brânză, salam, cașcaval, roșii, ceapă verde;
  • felul principal: friptură de pui cu piure, friptură de porc cu varză roșie călită, sarmale;
  • prăjituri și tortul de la miezul nopții (care, potrivit mirelui, n-a fost foarte înalt și a avut deasupra o singură lumânare);
  • bufetul a fost la alegerea fiecărui mesean (whisky, coniac, vodcă, bere, vin, șampanie, lichior și cocktailuri pentru doamne).

Tișe a menționat că luna de miere nu a fost încă planificată, dar este posibil să o realizeze în timpul vacanței de iarnă a fiului său cel mare, Cezar, din prima sa căsătorie.

La ceremonia de nuntă care a avut loc în weekendul trecut la hotelul Royal, au participat și câțiva politicieni locali. Precum europarlamentarul Daniel Buda și vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Marius Mînzat.

Alături de aceștia au fost prezenți avocați, judecători, precum și oameni de afaceri din Cluj. Alin Tișe a practicat avocatura în Baroul Cluj înainte de a intra în politică.

La vârsta de 49 de ani, Alin Tișe se află la al treilea său mandat ca administrator al județului Cluj. Înainte de aceasta, a ocupat funcția de prefect al județului timp de doi ani. În perioada 2012-2016, a servit ca senator.