Inevitabilul s-a produs. Denis Alibec (27 de ani) a căzut definitiv în dizgrația lui Gigi Becali și a fost exclus din lotul pe care Nicolae Dică l-a deplasat la Craiova, pentru partida cu CS „U”, disputată, aseară (după încheierea ediției).

„Ia du-te pe câmp, tu, cu McLarenul ăla al tău!”

Atacantul s-a certat cu antrenorul „roș-albaștrilor”, care i s-a plâns lui Becali. Cei doi au hotărât să-l elimine de Alibec, iar latifundiarul din Pipera l-a desființat pe jucătorul de pe urma căruia spera să se aleagă cu 10 milioane de euro.

„Ia du-te pe câmp, tu, cu McLarenul ăla al tău! Ce a făcut Alibec de mă iau așa de el? O să vedeți voi ce a făcut. E la revedere! Să scăpăm de el! E obraznic! Ne strică toată echipa. Din cauza lui s-a stricat tot”, a tunat Becali la Digi Sport. Finanțatorul este dispus să se despartă de atacant, dacă va primi 2 milioane de euro. Alibec ar putea ajunge în această vară, în Franța, la Bordeaux sau Montpellier, echipe ce l-au monitorizat în ultima vreme.

A marcat un gol în campionat

Tocmai pentru că spera să-l vândă la un preț bun, Becali l-a impus pe recalcitrantul jucător în prima echipă, deși evoluțiile vârfului au fost catastrofale în această stagiune.

Denis a reușit contraperformanța de-a marca un singur gol în Liga I și a fost eclipsat constant de rivalul său, Harlem Gnohere. Pe parcursul sezonului, Alibec a avut mai multe conflicte cu antrenorul Nicolae Dică, acesta din urmă fiind nevoit să tolereze indisciplina elevului său, la ordinul patronului.