UPDATE:

DIICOT vine cu precizări privitoare la citarea părinţilor Alexandrei Măceşanu

„La data de 02.09.2019, procurorii DIICOT – Structura centrală au dispus, prin ordonanță, predarea de către familia victimei M.A.M. a cărții de identitate aparținând minorei, în acest sens fiind delegați ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova.

Persoanele menționate mai sus împreună cu un reprezentant al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Zonal Craiova – s-au deplasat la domiciliul părinților victimei minore, au adus la cunoștință acestora ordonanța dispusă in cauză, precum și concluziile raportului de expertiză genetică.

Familia victimei a refuzat să predea cartea de identitate aparținând victimei minore, motivând faptul că solicită să consulte conținutul concluziilor respectivului raport.

În acest sens s-a încheiat un proces verbal in care a fost consemnată poziția părinților, iar în urma consultării ofițerilor de poliție judiciară cu procurorii de caz, s-a dispus citarea părinților victimei minore la sediul DIICOT – Structura centrală pentru a li se pune la dispoziție concluziile documentului. Citația a fost emisă, părinții victimei minore luând la cunoștință și semnând în nume personal”, transmite DIICOT.

 

Ştirea iniţială:

Reamintim că DIICOT a cerut părinţilor Alexandrei cartea de identitate a acesteia. Alexandru Cumpănaşu , la fel şi părinţii fetei se opun.

„Eu am depus 70 de pagini de cereri. Nu am primit niciun semn de la autorităţi. Au fost martori care nu au fost audiaţi deşi au apărut public. De ce n-au luat pe sus clanurile din Caracal si să descopere ce a fost cu fetele?

Din seara asta avem şi noi un avocat care va depune de mâine , cereri. Eu aş face aşa: luaţi-mă cu duba. Adică, voi vreţi numai buletinul. Vreţi ca să devin omul ăla care mi-am pierdut copilul şi să fiu la cheremul lor? Nu ştiu ce vor face părinţii Alexandrei. Vom lua mâine o hotărâre. Să vină mascaţii şi să le ia buletinul”, a spus Cumpănaşu

Te-ar putea interesa și: