Update 2: Un vecin al monstrului din Caracal a cărui casă a fost percheziţionată spune că anchetatorii au căutat prin casă şi prin pod.

„M-au rugat dacă sunt de acord să le deschid să se uite puţin în pod şi prin curte. Nu suntem în relaţii bune (cu Dincă n.red). Nu intra la mine vecinul, nu intram la el, nu suntem în relaţii bune. Vă daţi seama că se ferea de mine. Asta e faţa lui adevărată, ştiam că e om violent”, a declarat vecinul în curtea căruia s-au făcut verificări.

Conform sursei citate, masajul în care se spune că Alexandra ar fi în viață a fost primit de la o vrăjitoare


Update:  Informația potrivit căreia Alexandra ar putea fi încă în viață nu se confirmă, conform RTV. Vecinul lui Dincă le-a spus oamenilor legii că Alexandra nu are cum să fie în podul lui.

„Alexandra nu fost găsită. Nu a fost nicio locație găsită, în acest moment această informație nu este una veridică”, a declarat Alexandru Cumpănașu.


Percheziţiile se desfăşoară la o adresă din Caracal.

Mai mulţi vecini au primit informaţii cu privire la adresa unde ar putea fi găsită Alexandra. Autoritățile au început să meargă din poartă în poartă pentru a lua declarații de la vecinii din zona respectivă.

Cu toate că este să fie o farsă de prost-gust, oamenii legii iau în calcul posibilitatea ca mesajele să fie ale unor complici.

Familia Alexandrei încă nu și-a pierdut speranța. Tatăl acesteia a declarat că el crede că fata îmcă este în viață. „Plecase la meditații. După aceea să auzim că s-a dus să se întâlnească cu prietenul ei. Se face o săptămână de când nu dorm. Am plecat la Caracal, se auzise că a văzut-o cineva la un magazin. Ne-am dus și ne-am uitat pe camere, dar nu era. A primit soția un telefon. Am căutat în două case diferite și nu era. Vă dați seama ce am simțit. I-a dat Dumnezeu o șansă, dar dacă nu au știut să profite de ele, ce să zic?

În afară de ce ne-au arătat nouă, lănțișorul și inelele și un cercel, nimic. Inelul era în butoi și lănțișorul. Când au cernut oasele s-au găsit acolo. E foarte greu. Nu știu ce să mai cred. Noi sperăm să fie, să vină acum. Sufletul meu crede că trăiește”, a mărturisit tatăl Alexandrei.