Evenimentul Zilei > Monden > Alex Bodi, ovaționat de africani. Cum s-a ajuns la asta
Alex Bodi, ovaționat de africani. Cum s-a ajuns la asta

Alex Bodi, ovaționat de africani. Cum s-a ajuns la asta

E consemnat la domiciliu pe durata anchetei în dosarul de proxenetism și trafic de persoane al procurorilor DIICOT Craiova, dar Alex Bodi iese în evidență în continuare. Miliardarul a ajuns în Africa. Într-un mod neașteptat.

Alex Bodi a ajuns în Africa, iar un trib întreg îi mulțumește. În cor, românește. Și, mai ales, aproape în versuri. „Alex Bodi, salutare, de aici din depărtare! Mulțumim pentru mâncare! Astăzi suntem fericiți, că la noi voi vă gândiți. Salutare, Alex Bodi”. Emoțiile curg valuri.

Postarea omului de afaceri din Mediaș a devenit virală, fiind preluată și redistribuită. „Maestru de ceremonii” e un prieten al lui Alex Bodi. Cel care a îmbinat utilul cu plăcutul și, odată ajuns în Africa s-a îngrijit să hrănească zeci de copii.

Nu e prima dată când Alex Bodi are grijă de africani. Suflet mare, afaceristul plin de bani, mușchi și tatuaje, a mai ajutat și în trecut comunitățile sărace de pe continentul african. La începutul lui 2019, Bodi dona o sumă consistentă pentru construirea unui spital în Uganda.

Tammy Morrison Women & Children’s Hospital”, poartă numele principalului sponsor al proiectului. Tammy Morrison este o femeie de afaceri din Georgia, care  este asociat independent în Karatbars International GMBH, compania pentru care activează și Alex Bodi. Ideea e că deține suficient de mulți bani și își permite să facă donații generoase către diferite cauze nobile. Pe de altă parte, astfel de acțiuni intră cumva și în „fișa postului”.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.