Evenimentul Zilei > Actualitate > Alertă la Antena 3. O VEDETĂ A FOST OPERATĂ de urgenţă. Au fost momente critice şi dureri groaznice. NEWS ALERT
Alertă la Antena 3. O VEDETĂ A FOST OPERATĂ de urgenţă. Au fost momente critice şi dureri groaznice. NEWS ALERT

Alertă la Antena 3. O VEDETĂ A FOST OPERATĂ de urgenţă. Au fost momente critice şi dureri groaznice. NEWS ALERT

Lidia Fecioru, vedeta de la Antena3, a descoperit că are o problemă. Mai exact, în timpul unui control de rutină s-a descoperit o infecție destul de gravă.

Bioenergoterapeutul și parapsihologul Lidia Fecioru, vedeta de la Antena3, s-a dus la dentist acuzând o durere la nivelul oaselor feței, dar ceea ce a aflat a lăsat-o fără cuvinte.

Medicul stomatolog a descoperit la radiografie că, de fapt, avea o infecție stomatologică.

„Sunt foarte mulți oameni care cand au dureri de oase cărora nu le poți găsi o explicație. 

Sunt multe infecții dentare care nu dor. Eu chiar am trăit acest lucru. Îi mulțumesc doamnei doctor. La un moment dat mă dureau foarte tare oasele. Noaptea mă durea foarte tare bazinul.

Nici nu m-a lăsat să plec acasă. Mi-a făcut anestezie care nu m-a 'luat'. Nu mă 'lua' anestezia pentru că aveam infecție la dinți. În locul unde aveam infecția aveam un început de paradontoză. S-a vindecat în urma oeprației făcute, mi-a curățat gingia, dar mi-a tăiat toată partea de sus la operație”, povestit Lidia Fecioru, conform Antena3.