Evenimentul Zilei > Politica > Alegeri în PSD. Noul președinte nu a avut contracandidat
Alegeri în PSD. Noul președinte nu a avut contracandidat

Alegeri în PSD. Noul președinte nu a avut contracandidat

Social-democraţii prahoveni l-au reales, joi, în funcția de președinte al organizaţiei judeţene a PSD, pe Bogdan Toader.

Toader, care este şi preşedintele Consiliului Judeţean, a fost singurul candidat, el aflându-se la conducerea organizaţiei PSD Prahova din septembrie 2015.

„Am încredere în toţi cei prezenţi în această sală că se gândesc cum să câştigăm alegerile locale şi stă doar în puterea noastră, în puterea primarilor, consilierilor, în puterea de muncă şi dorinţa de a câştiga aceste alegeri. Noi avem cea mai bună echipă, o echipă care ştie să câştige alegerile şi cu siguranţă o vom face peste tot în judeţul Prahova. Şi eu am încredere în această echipă care mi-a acordat această onoare de a vă fi în continuare preşedinte al organizaţiei”, a spus Bogdan Toader, după anunţarea rezultatului alegerilor interne.

Printre cei prezenţi la alegerile din Prahova s-a numărat şi secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.