Evenimentul Zilei > Actualitate > Alegeri 2014. Primele incidente electorale la Dolj
Alegeri 2014. Primele incidente electorale la Dolj

Alegeri 2014. Primele incidente electorale la Dolj

ACL Dolj a sesizat Poliția despre primele incidente electorale. EVZ îţi prezintă cele mai importante ştiri şi analize despre alegerile prezidenţiale din 2014. De asemenea, pe evz.ro vei putea afla în timp real rezultatele sondajelor exit-poll de la alegerile prezidentiale 2014. Cel mai bun portal de stiri va transmite in timp real rezultate turului 1 al alegerilor prezidentiale 2014 si rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale 2014.

ACL Dolj: „Am depistat primele maşini care sunt folosite se pare în “turismul electoral. La Sălcuţă, un microbuz de 20 de locuri transporta alegătorii la vot. Nr. de înmatriculare DJ 18 RIK”.

„Craiova, secţia de votare 38 (Lic Tehnologic Transporturi Auto). Un autoturism personal, marca Cielo, de culoare roşie, cu numărul de înmatriculare DJ 50 GMT a venit în repetate rânduri cu alegători la vot. Ambele cazuri au fost semnalate Poliţiei”.

„În secţia de votare 381 din comună Izvoare, viceprimarul PSD Ciuponea Virgil este prezent în secţie în calitate de observator, acreditat din partea unui ONG “independent”. Am sesizat BEJ în acest sens şi urmează să depunem plângere penală împotriva acestuia pentru fals în declaraţii şi uz de fals.

În aceeaşi secţie de votare este prezent în calitate de observator “independent” şi fostul director fostul director al Direcţiei Silvice, Eugen Gioancă, în prezent membru PSD. Urmează să facem aceleaşi demersuri şi împotriva acestuia”.

REZULTATE TURUL 1 ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 și EXIT POLL turul 1 alegeri prezidențiale 2014

Află ușor și rapid, pe evz.ro, rezultatele sondajelor EXIT POLL realizate la ieșirea de la urne în primul tur al alegerilor prezidențiale 2014. EVZ.Ro prezintă în timp real REZULTATE EXIT POLL ALEGERI 2014, dar și REZULTATE VOT TURUL 1 ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE: De asemenea, pe evz.ro poți afla cel mai simplu si rapid rezultatele votului din turul 1 de scrutin al acestor alegeri prezidențiale. Află pe evz.ro cum s-a votat în fiecare județ.

Rămâi pe evz.ro în 1 și 2 noiembrie pentru a afla și cele mai importante știri ale acestor zile, declarațiile candidaților, incidentele electorale și rezultate alegeri prezidentiale 2014.

EVZ.RO vă prezintă cele mai importante știri despre ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014.

CITIȚI pe EVZ.RO sondaje, prezența la urne, rezultatele exit-poll-urilor și rezultatele la ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 în timp real.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: