Evenimentul Zilei > Actualitate > Alcoolemii record la Arad înttr-on singură zi. Un șofer era atât de beat încât a lovit toate mașinile dintr-o parcare
Alcoolemii record la Arad înttr-on singură zi. Un șofer era atât de beat încât a lovit toate mașinile dintr-o parcare

Alcoolemii record la Arad înttr-on singură zi. Un șofer era atât de beat încât a lovit toate mașinile dintr-o parcare

O alcoolemie record au descoperit polițiștii arădeni în timpul testării unui șofer care a produs un accident în lanț: 1,29 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Un bărbat de 32 de ani din Arad a fost depistat cu o alcoolemie record după ce a lovit cu mașina, patru mașini parcate. El nu avea permis de conducere, dar șofa de ceva vreme, fără probleme. Din fericire mașinile lovite nu erau ocupate cu pasageri, astfel că nimeni nu a fost răn it, existând doar pagube materiale. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 1,29 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au depistat, tot joi, un TIR într-o stație de benzină din orașul Arad, condus de un bărbat din Argeș care duhnea a alcool de la distanță. Și el a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 1,09 mg./l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii spun că cele două alcoolemii sunt record în ultimele 48 de ore, pe șoselele din oraș.