Evenimentul Zilei > Actualitate > „Albă-ca-Zăpada”, la sfârşit de noiembrie
„Albă-ca-Zăpada”, la sfârşit de noiembrie

„Albă-ca-Zăpada”, la sfârşit de noiembrie

SPECTACOL. Teatrul Naţional Bucureşti (TNB) îi invită pe amatorii de dans contemporan să vadă un spectacol franţuzesc cu 26 de personaje costumate de Jean-Paul Gaultier.

Prezentat în parteneriat cu autorităţile franceze la Bucureşti, marţi, la Orange Concept Store, spectacolul „Albă-ca-Zăpada“ – al companiei de dans Ballet Preljcolaj din Franţa – va fi descris de Didier Montagné, director adjunct al Institutului Francez, Claudia de Smet – asistent coregraf al spectacolului. Vor fi prezenţi şi dansatorii care interpretează personajele principale.

Conferinţa va avea loc marţi, de la ora 12.00, iar spectacolele, pe 28, 29 şi 30 noiembrie. Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de bilete a TNB şi costă 40, 60 sau 100 de lei, în funcţie de poziţia în sală.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.