Evenimentul Zilei > Social > Ai parcat ca un bou! Cea mai activă campanie pe Facebook
Ai parcat ca un bou! Cea mai activă campanie pe Facebook

Ai parcat ca un bou! Cea mai activă campanie pe Facebook

Unii șoferi din Argeș au fost făcuți de râs în cadrul unei campanii care a devenit foarte activă pe o rețea de socializare. Mașinile Poliției nu au scăpat nici ele.

Comunitaea activează pe Facebook și se numește chiar aşa: „Ai parcat ca un bou!”. Oricine are poze cu maşini puse altfel decât cere legea, regulile de convieţuire şi, nu în ultimul rând, bunul-simţ, le poate posta pentru a fi văzute de cât mai multă lume, scrie Universul argeșean.
 „Astfel de comunităţi există pe reţea pentru mai multe oraşe. Am văzut şi noi poze puse de alţii, cu parcări aiurea şi cum şi la noi întâlneşti astfel de situaţii la tot pasul, m-am gândit că nu ar fi rău să îi facem un pic de ruşine şi pe şoferii noştri! Grupul, am constat, exista deja, fondat, se pare de Silviu Romano, fostul DJ de la Radio 21, dar nu era foarte activ. Eu doar l-am reactivat! Pentru că nu e rău să îi aratăm pe aceşti şoferi nesimţiţi, poate mai schimbăm ceva!”, ne-a declarat mediatorul Gabriel Cazan, cel ce se ocupă destul de activ de această mică „acţiune” de educaţie civică.