Un afacerist român, nuntă de trei milioane de euro în Italia

Un afacerist român, nuntă de trei milioane de euro în Italia Maria Căpâlnaș, soție Petre Niculae. Sursa: Instagram

Un om de afaceri român și aleasa inimii sale au organizat o nuntă în valoare de trei milioane de euro pe malul lacului Como din Italia.

Nunta afaceristului Petre Niculae a fost una cu fast, iar invitații, unii de seamă. Petrecerea a avut loc în palatul D’Este, ridicat în secolul al XVI-lea. Apoi, nuntașii au trebuit să meargă cu bărcile, într-o vilă de lux din zonă, vila Erba.

Nuntă de milioane a afaceristului Petre Niculae

Petre Niculae, cunoscut sub numele de Don Pepe, este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România și patronul firmei Pedro Construct. Dress-code-ul a fost riguros urmat, cu femei îmbrăcate în rochii albe și bărbați purtând costume negre și papioane.

Villa d'Este, locul unde s-a desfășurat evenimentul, este recunoscută drept una dintre cele mai spectaculoase și luxoase locații din Italia.

Ne puteți urmări și pe Google News

De-a lungul istoriei sale, această locație de excepție a găzduit numeroase cupluri celebre.

Printre acestea se numără Ducele și Ducesa de Windsor, Elizabeth Taylor și Nick Hilton, Rita Hayworth și Orson Welles, Clark Gable și Carol Lombard, Ava Gardner și Frank Sinatra, Aristotel Onassis și Maria Callas, precum și Emily Blunt și John Krasinski.

Nuntă de milioane a afaceristului Petre Niculae și Mariei Căpâlnaș

Nuntă Petre Niculae: Sursa: Cancan

Ce au servit în meniu proaspeții căsătoriți

La intrarea în vila Erba, coroanele realizate complet din trandafiri naturali au impresionat invitații. Meniul a fost pe măsura evenimentului de basm. Cei 107 invitați au avut o experiență culinară deosebită, savurând preparate alese și arome speciale.

La aperitiv a fost servită salată cu nectarine, portocale, cimbru și măr, cu piept de rață afumat, zmeură și migdale coapte. Primul fel a inclus risotto „acquarello” cu scoici, suc de lămâie, ierburi și parmezan

Drept fel principal, invitații au gustat file de vită cu piure de trufe, spumă de fois-gras, piure de cartof și ierburi.

În ceea ce privește băuturile, participanții la nuntă au avut o gamă diversificată de opțiuni, incluzând vinuri roșii precum Brunello di Montalcino de la Altesino și Amarone della Valpolicella de la Masi, precum și vin alb Chardonnay de la Jermann, împreună cu șampanie Cristal Louis Roederer din 2014.