Evenimentul Zilei > Politica > Adriana Săftoiu, despre Elena Udrea: „Singurul element care a încurcat-o a fost că a ales stilul Traian Băsescu”
Adriana Săftoiu, despre Elena Udrea: „Singurul element care a încurcat-o a fost că a ales stilul Traian Băsescu”

Adriana Săftoiu, despre Elena Udrea: „Singurul element care a încurcat-o a fost că a ales stilul Traian Băsescu”

Adriana Săftoiu a declarat, la Gândul Live, că pasajele legate de Traian Băsescu și de Elena Udrea, din cartea sa, au fost scoase din context. Ea a mărturisit că s-a întâlnit cu fostul ministrul o dată sau de două ori, înainte ca Băsescu să ajungă la Cotroceni, apoi nu s-au văzut, dar susţine că dacă Elena Udrea nu ar fi copiat stilul fostului președinte ar fi percepută probabil cu totul altfel.

Elena Udrea răspunde acuzaţiilor făcute de Adriana Săftoiu: Îi doresc să îşi găsească liniştea


"Pasajele despre Elena Udrea şi Traian Băsescu din carte au fost cele mai comentate şi toate scoase din context, au fost duse în cu totul altă direcţie. În timp ce, aşezate fragementele respective în carte, au cu totul alt sens. În carte, eu spun că eu cred că Elena Udrea ar fi avut un alt traseu politic dacă nu l-ar fi avut consultant pe Traian Băsescu", a spus Adriana Săftoiu, la Gândul LIVE.

Ea a subliniat că în cartea sa, confirmă, nu infirmă declarațiile fostului președinte: "Traian Băsescu a spus: Elena Udrea este proiectul meu politic, a fost cel mai loial partener al meu. Cartea confirmă declaraţiile preşedintelui, nu le infirmă".

"Elena Udrea e o femeie solară, cu o energie foarte bună, în mod normal ea ca prezenţă nu deranja pe nimeni. Singurul element, pe care repet, a încurcat-o pe traseul ei a fost că ales stilul Traian Băsescu, care era stilul Traian Băsescu", explicat Adriana Săftoiu.

Despre propunerea de a o consilia contracost pe Elena Udrea, soţii Săftoiu având o firmă de comunicare, Adriana Săftoiu a precizat: "Nu părea nefiresc până la un punct ca preşedintele să mă întrebe dacă nu vrem să lucrăm şi cu Elena Udrea, l-am refuzat spunându-i că acea firmă e îngheţată şi că nu am cum să lucrez pentru Elena Udrea".