Evenimentul Zilei > Politica > Adrian Năstase recomandă MĂSURI noi și RE-IDEOLOGIZAREA PSD
Adrian Năstase recomandă MĂSURI noi și RE-IDEOLOGIZAREA PSD

Adrian Năstase recomandă MĂSURI noi și RE-IDEOLOGIZAREA PSD

Adrian Năstase consideră vitală perioada de după desemnarea unui premier PSD, fiind necesare măsuri și schimbări în partid.

Acesta spune că negocierile sunt esențiale pentru numirea unui premier și mai ales pentru viitorul PSD, dar după finalizarea acestei etape, PSD are nevoie de schimbări majore pentru a-și recâștiga încrederea în fața electoratului.

”In acest week end au loc negocieri esentiale pentru viitorul guvern si pentru viitorul PSD. Desemnarea, luni, a candidatului de premier dar si a masurilor de recredibilizare a partidului sunt asteptate cu mult interes. In opinia mea, nu este suficienta o buna desemnare. Este foarte importanta lansarea unor masuri care sa angajeze membrii partidului intr-o dezbatere mai larga, pregatirea viitoare a cadrelor, re-ideologizarea partidului si lansarea unor noi proiecte de solidarizare interna in organizarea Centenarului Marii Uniri. Relatiile externe ale partidului ar trebui, de asemenea, revitalizate. Si multe altele…”, scrie Adrian Năstase pe blogul său.