Adrian Mutu a fost numit selecționer al echipei naționale de tineret a României și a făcut primele declarații în această calitate. Tehnicianul crede că situația „tricolorilor” mici nu este cea mai bună și trebuie muncit mult pentru ca echipa să se califice la Campionatul European din 2021. „Briliantul” a venit în țară pentru a discut cu președintele FRF, Răzvan Burleanu.

„Astfel de provocări îmi plac cel mai mult. Era și timpul pentru o astfel de provocare! Am aflat săptămâna trecută, înainte de ziua mea. Am primit vestea cu mare bucurie. Sunt onorat. Dar e și o mare responsabilitate pentru că vin după Mirel Rădoi. Va fi greu. A făcut o treabă bună. Îi urez multă baftă lui Mirel pentru că echipa de seniori e cea mai importantă.

Avem mult de muncă pentru că lucrurile nu sunt așa de roz. Avem de tras. Trebuie să ne consolidăm locul 2 în grupă și să ne calificăm la EURO. Trebuie să ieșim de pe teren cu tricoul transpirat când jucăm pentru națională.

O să vorbesc cu Mirel pentru că trebuie ca loturile să fie conturate. O să văd ce jucători va lua pentru baraj. O să am o discuție cu președintele Răzvan Burleanu și după vom face anunțul”, a spus Mutu.