Evenimentul Zilei > Social > Adi Hădean lansează volumul „#24centimetri” la București
Adi Hădean lansează volumul „#24centimetri” la București

Adi Hădean lansează volumul „#24centimetri” la București

Adi Hădean, chef, om de media și blogger culinary, continuă seria lansărilor pentru noua sa carte printr-un eveniment la București. „#24centimetri”, o autobiografie-manifest pentru bucate bune și oameni dintr-o bucată.

Adi Hădean a publicat cartea la Curtea Veche Publishing, iar la Bucucrești va fi lansată luni, 3 octombrie 2016, ora 19:30, la Cărturești Carusel (strada Lipscani, nr. 55). Intrarea este liberă.

„#24centimetri” nu este un volum cu rețete, în schimb este o carte numai bună pentru a răspunde multor întrebări pe care cunoscutul bucătar le-a primit de-a lungul timpului. Cum a început – spălând, și de zece ori pe zi, podelele bucătăriei din casa bunicilor –, cum a aflat secretele organizării și ale falimentării unui restaurant – într-o încăierare de pomină –, cum se alcătuiește meniul unui Irish pub – creând câteva sandviciuri delicioase cu nume voit idiot și la fel de voit stâlcit irlandez („O’Ceapă“, „O’Felie“, „O’Tonă“ și „O’Bama“) –, cum e din interior un show de televiziune – muncind de la șapte dimineața și încheind seara târziu cu un pahar de prosecco, fără să fie nevoie să arunci cu farfurii în concurenți ș.a.m.d. Un șir de lecții – de gătit și de viață.

Adi Hădean s-a făcut cunoscut în lumea exigentă a gastronomiei ca urmare a pasiunii, dedicării și talentului său culinar, calități care i-au adus numeroși fani încă de la începuturile aparițiilor sale publice. Debutul în bucătăria profesionistă și l-a făcut în 1998, iar de atunci a găzduit mai multe emisiuni TV, a publicat cărți purtând semnătura sa ori a contribuit la publicarea altor cărți, îmbogățind terminologia gastronomică, și s‑a implicat în numeroase proiecte sociale. Pasiunea care l-a determinat să facă din gătit o profesie, dând dovadă de aceeași măiestrie, cu celelalte preocupări ale sale, fotografia şi scrisul. De la data lansării până în prezent, blogul său culinar a fost citit de peste 27 de milioane de vizitatori, cu o medie de 20 000 de vizitatori unici pe zi. Astfel, Adi Hădean este și unul dintre cei mai apreciați bloggeri culinari din România. Cartea „#24centimetri” de Adi Hădean este disponibilă în magazinul online curteaveche.ro.