Ambii sunt implicați în scandaluri de agresiune sexuală. Unul rămâne după gratii, iar pentru celălalt, apele s-au mai liniștit.

Netflix se dezice de Spacey

Inculpat pentru agresiune sexuală împotriva unui bărbat de 18 ani, celebrul actor din „American Beauty”, „Se7ven” și „L.A. Confidential” poate răsufla ușurat, asta pentru că procurorii din Massachusetts au renunțat, miercuri, la acuzațiile penale. Spacey a fost acuzat pentru prima oară de agresiuni sexuale în octombrie 2017, de către actorul Anthony Rapp. Acesta declarase că Spacey a încercat să-l seducă pe vremea când avea 14 ani, comportament pentru care actorul în vârstă de 59 de ani și-a cerut public scuze. În acest context, pentru a evita prejudiciile de imagine, Netflix a încheiat colaborarea cu Spacey pentru serialul „House of Cards”.

„Analfabetul Kelly”

Dacă Kevin Spacey a scăpat de presiune, nu același lucru se poate spune despre R. Kelly. Rapperul rămâne în închisoare până când va fi judecat pentru infracțiunile de pedofilie, cu 13 capete de acuzare. Artistul a pledat nevinovat în salopetă portocalie, în fața instanței, marți, dar judecătorul i-a refuzat dreptul de a părăsi detenția pe cauțiune. Avocații muzicianului au venit cu diverse argumente pentru a-l scăpa de pușcărie. Mai exact, au invocat faptul că infracțiunile de care a fost acuzat artistul s-au petrecut în anii ’90, deci Kelly nu mai reprezintă un pericol. Mai mult, Kelly nu ar ști să scrie și să citească. Astfel, soluționarea dosarului său, în contextul în care se află în spatele gratiilor, ar putea fi îngreunată.