Actorul de 57 de ani mărturisește într-un interviu apărut în Inrocks că a trebuit să facă și altceva în afară de actorie pentru a-și putea plăti facturile.

"Adevărul este că veniturile mi-au scăzut tot mai mult de-a lungul anilor. Înainte eram vedetă de televiziune și aveam venituri astronomice. Acum am doar 5-10% din ceea ce câștigam altădată. Nici măcar nu mai sunt proprietarul casei mele, am luat cu chirie un apartament", a spus el, citat marți de 7sur7.be.

Fostul "Renegat" nu face mai mult de două-trei filme pe an. "Am o fiică adolescentă de întreținut, facturi de plătit, chiria apartamentului din Beverly Hills. Toate aceste cheltuieli fac ca viața să fie scumpă", a adăugat actorul.

Pentru a face față cheltuielilor, Lorenzo Lamas are de un an și o altă slujbă: pilot de elicopter la o societate privată. "Organizez zboruri pentru persoane particulare și predau cursuri de pilotaj doritorilor. Următoarele luni voi fi foarte ocupat: odată cu venirea verii, oamenii vor veni din toată lumea să viziteze orașul Los Angeles, casele starurilor, vor merge la Disneyland și Malibu" — sunt amănunte date de actor despre noua sa ocupație.

"Pentru mine viitorul ar fi să organizez tururi cu elicopterul în Hawaii. Sau să îmi pun talentul de pilot în slujba filmelor. Să fiu un fel de cascador, tipul din elicopter care va urmări mașina lui Dwayne Johnson rulând cu mare viteză în +Fast and Furious+", a lansat el un apel producătorilor.