Evenimentul Zilei > Actualitate > ADEVĂRUL NESPUS despre relaţia lui BOTEZATU cu BIANCA DRĂGUŞANU. De ce s-a terminat POVESTEA DE DRAGOSTE
ADEVĂRUL NESPUS despre relaţia lui BOTEZATU cu BIANCA DRĂGUŞANU. De ce s-a terminat POVESTEA DE DRAGOSTE

ADEVĂRUL NESPUS despre relaţia lui BOTEZATU cu BIANCA DRĂGUŞANU. De ce s-a terminat POVESTEA DE DRAGOSTE

Cătălin Botezatu a vorbit despre relaţia sa cu Bianca Dăguşanu şi despre motivele despărţirii. Acesta spune că a crezut foarte mult în potenţialul ei.

Într-un interviu acordat Wowbiz, Botezatu a dezvăluit adevăratele motive pentru care relaţia dintre el şi Bianca nu a mai funcţionat şi au fost nevoiţi să se despartă.

Designerul, când a fost întrebat dacă îl surprinde faptul că Bianca şi-a făcut o carieră de succes în modă, a răspuns că el fost singurul care a crezut în ea şi care i-a dat o şansă reală să se afirme.

„Nu, nici vorbă! Vreau să vă reamintesc că, pe vremuri, eu am fost singurul care i-a dat Biancăi o şansă şi a spus că va ajunge departe! Lumea nu m-a crezut, a spus că nu va fi în stare să faca nimic! Ei bine, Bianca a reuşit sa realizeze multe şi sunt sigur că în toate astea există şi aportul cu semnătura lui Cătălin Botezatu! S-a dovedit că am avut dreptate în privinţa sa, acum, activează şi în moda, şi în televiziune, iar viaţa de familie este una exemplară!”, a spus Botezatu.

„Important este să crezi într-un om, să îl respecţi! Dacă nu îi acorzi o şansă, degeaba încerci să îl promovezi, să îl faci să înflorească! Bianca, din primul moment, a fost o persoana care m-a marcat, care te marchează în general, o persoană în care, dacă vezi mai departe, îţi dai seama că are potenţial!”, a mai adăugat designerul.

Când a fost ăntrebat dacă îi pare rău că acum Bianca nu mai este la braţul său, acesta a răspuns că nu, dar se bucură pentru ea şi pentru tot ceea ce a obţinut.

„Nu, au fost multe femei la braţul meu pe care le-am lansat! Nu-mi pare rau, ştii cum e… în momentul în care vezi că o persoană are nevoie de libertate, îi dai drumul să zboare mai departe, e ca o pasare care, dacă ţii la ea şi o iubeşti cu adevărat, o laşi să se ducă unde vrea ea! Nu o păstrezi într-o colivie de aur în care să te bucuri doar tu privind-o şi să îi asculţi doar tu trilurile! Nu, Bianca era o astfel de femeie, una liberă şi aşa va fi întotdeauna! Nu poate fi încorsetată de nimeni ca să se poată dezvolta! Repet, cel mai mare sentiment de dragoste pe care îl dai dovadă pentru o persoană pe care o iubeşti este să îi dai libertate şi chiar să îi dai voie să plece de lângă tine, dacă asta o face mai fericită!”