Separarea oficială s-a făcut în fața notarului pe cale amiabilă, cei doi stabilind dinainte cum sa-și împartă averea.

Un apropiat al cuplului a afirmat că fosta soție a lui Bănel Nicoliță a rămas și cu vila, și cu grădinița pe care au deschis-o împreună în București.

Se pare că cei doi soți nu se mai înțelegeau de mai multă vreme, dar problemele s-au acutizat după ce Bănel Nicoliță a început să se implice mai mult la CS Făurei, clubul din orașul său natal.

Fosta soția i-a cerut de multe ori să nu mai cheltuiască atât de mulți bani pentru acest proiect, însă, el nu a ascultat-o.

„Au fost ani la rând în care el a plecat la Făurei, iar ea a rămas singură si cu fetele și cu grădinița. Dorința lui de a duce pe culmi acea echipă de fotbal l-a făcut să fie neglijent cu familia și să cheltuiască bani peste măsură. Cristina îl certa mereu din această cauză. El și ultimul leuț îl dădea pentru echipa aceea de fotbal. La un moment dat, distanța și-a spus cuvântul. El era normal să îi lase totul ei, este pentru fiicele sale”, au declarat surse din anturajul fostului cuplu

Cu Bănel Nicoliță ca jucător și investitor, CS Făurei a promovat în Liga a treia la finalul sezonului 2017-2018.

Chiar dacă fostul fotbalist a recunoscut că afacerea îi ocupă aproape tot timpul și își neglijează familia, a fost prea târziu pentru că rupture era mult prea adâncă.

În luna februarie a acestui an, ei au semnat la notar actele de divorț.

„Am renuntat la proiect. Fetița mea cea mare și-a dorit mult să renunț, chiar dacă am băgat mulți bani și pasiunea e mare pentru mine copilul e cel mai important”, a dezvăluit fostul sportiv.

Bănel Nicoliță și fosta soție s-au cunoscut în 2008, pe când brăileanca urma cursurile Facultății de Finanțe și Bănci, iar el evolua la FCSB. Ei au avut o nuntă fatuoasă care a avut loc în 2014, potrivit cancan.ro