Evenimentul Zilei > Monden > Adevărul despre Brigitte Bardot. Prima apariție televizată din ultimii 12 ani | VIDEO
Adevărul despre Brigitte Bardot. Prima apariție televizată din ultimii 12 ani | VIDEO

Adevărul despre Brigitte Bardot. Prima apariție televizată din ultimii 12 ani | VIDEO

TV5 MONDE difuzează astăzi un interviu în exclusivitate acordat de Brigitte Bardot, de la 19.30.

Un interviu fără tabuuri și concesii, care reprezintă prima apariție televizată din ultimii 12 ani, cu actriţa care a marcat istoria cinematografiei franceze şi a celei mondiale. 

De la ora 22.00, canalul francofon a programat "Manina, la fille sans voiles", filmul care avea să marcheze începutul Mitului BB.

BB a redefinit radical imaginea feminității. Părul despletit, picioarele goale, hainele minimaliste, mimica bosumflată, atitudinile ei neglijente, latura sălbatică, sinceritatea, natura ei rebelă și sexualitatea neînfrânată au făcut din Bardot simbolul perfect al senzualității. De la primul său film, BB continuă să inspire pasiune, dar și controverse, generate de atitudinea și de luările sale de poziție pe plan social și politic.

Documentar excepţional

Pe 28 septembrie, anul trecut, Brigitte Bardot sărbătorea a 80-a aniversare. Cu această ocazie, echipa emisiunii "Un jour, une histoire", i-au consacrat un documentar excepțional, ce conține imagini inedite de arhivă și extrase din cele mai cunoscute filme ale acestei actrițe 

Deși a refuzat orice apariție televizată din 2003, starul a acceptat să-l primească pe realizatorul Laurent Delahousse chiar în casa ei de la Saint-Tropez, pentru un interviu exclusiv, fără tabuuri și concesii. Astfel, Bardot abordează toate temele: cariera, familia, bărbații, polemicile, părerile sale despre lumea de azi.