Evenimentul Zilei > Actualitate > ADEVĂRUL din spatele DEMISIEI Adrianei Bahmuțeanu de la Antena Stars. Vedeta are PROBLEME de SĂNĂTATE
ADEVĂRUL din spatele DEMISIEI Adrianei Bahmuțeanu de la Antena Stars. Vedeta are PROBLEME de SĂNĂTATE

ADEVĂRUL din spatele DEMISIEI Adrianei Bahmuțeanu de la Antena Stars. Vedeta are PROBLEME de SĂNĂTATE

Adriana Bahmuţeanu a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că demisionează Antena Stars şi se retrage, cel puţin temporar, din televiziune.

Mulți s-au întrebat care este adevăratul motiv din spatele acestei decizii. Se pare că probleme de sănătate şi nu mai poate continua să facă parte din emisiunea „Agenţia VIP”. 

Prezentatoarea a decis că nu poate continua menține stilul de viață solicitant şi stresant din prezent. „Vreau ca anul ce tocmai a trecut să-mi aducă schimbări pe toate planurile existenţei mele. Aşadar, după mai bine de şase ani de provocări, aventură şi competiţie, călătoria mea alături de echipa Antena Stars se încheie aici. A fost o perioadă superbă profesional, încărcată de adrenalina minutului de rating, o experienţă inedită alături de colegi minunaţi. Mulţumesc întregii echipe ce m-a susţinut în momentele dificile, managementului, celor de la PR şi tehnicienilor din spatele camerelor tv. Am convingerea că viaţa este o aventură formată din provocări, episioade, lecţii, provocări sau obstacole pe care trebuie să le depăşim. La fel cum cred cu tărie ca fiecare dintre noi ne construim realitatea şi drumul aşa cum simţim că este mai bine. Mulţumesc tuturor”, a scris Adriana Bahmuţeanu, pe contul ei personal de Facebook. 

Bahmuţeanu a mărturisit că are probleme destul de serioase cu spatele şi că face fizioterapie şi alte tratamente. Cel mai probabil diagnosticul pus de medici este discopatie lombară, care reprezintă deteriorarea discurilor intervertebrale de la nivelul coloanei lombare, scrie Cancan.ro.