Avocata Ingrid Mocanu susține că dosarul lui Dan Barna privind posibile fraude cu fonduri europene va fi, din nou, ascuns și uitat de procurorii DNA, totul după ce acesta a anunțat că va vota Guvernul Orban,

„Cum a declarat Barna că votează Guvernul Orban Întâisăritorul … și că îi dă și un autograf – bonus – cum dosărelul de furăciuni de fondulețe ieuropenuțe a fost dosit pe sub dosulețele de la DNA AlbaLux. Deci, gata, l-au trimis departe.

Să vezi, băi Ponta, cum ajungi tu și mai departe dacă nu votezi … fix la Brucsel… la CJUE te trimite Nen’tu Ionuț Matei … să-ți dea cu deciziile CCR peste bot. Ce atâta Constituție… terminați cu prostiile astea cu obligativitatea deciziilor CCR, cu jurăminte pe Constituție și alte bazaconii care împiedică dezvoltarea lu’ ”statul de drepți”.

PS – Ăștia de la UE sunt așa de dornici de pușcărie că i-au arestat și pe britanici…deci nema Brexit până la anul… și la mulți ani… și noi, românii, ne plângem că vor să ne aresteze ăștia pe toți… e coadă la văicăreală”, scrie Ingrid Mocanu pe Facebook.