Evenimentul Zilei > Social > Acuzații grave! Mamă și fiică, abuzate cu complicitatea polițiștilor?! Scene de groază
Acuzații grave! Mamă și fiică, abuzate cu complicitatea polițiștilor?! Scene de groază

Acuzații grave! Mamă și fiică, abuzate cu complicitatea polițiștilor?! Scene de groază

Un nou scandal riscă să arunce în aer Ministerul de Interne. Și de această dată este vorba despre integritatea morală a polițiștilor români.

UPDATE

Chestorul Liviu Vasilescu, șeful Poliției Române, a dispus un control de urgență la Poliția din Petroșani, urmare a dezvăluirilor din cazul fetiței de 11 ani violate.

Între timp, principalul suspect a contestat măsura arestului preventiv, susținând că este nevinovat.


O mamă acuză că a fost violată atât ea, cât și fiica sa de numai 11 ani de către un bărbat recidivist. Totul, cu complicitatea polițiștilor, care știau despre ce se întâmplă, dar n-au intervenit!

„Mă amenința că dacă nu fac asta, va trimite colegi de închisoare și voi fi moartă”, declară acum femeia, după ce agresorul a ajuns, într-un final, pe mâna oamenilor legii.

S-a întâmplat totul în Petroșani, iar povestea a luat amploare numai după ce cazul a fost relatat în presa locală, de jurnaliștii observatorulnational.ro. Din câte se pare, prima dată, femeia a mers la Poliție să reclame faptul că fiica sa de 11 ani a fost violată, însă ofițerul care a discutat cu ea i-a spus să plece acasă, că o va căuta el.

„Eu am fost constrânsă prin amenințări să mă culc cu acest monstru care mă amenința că, dacă nu fac asta, va trimite colegi de închisoare și voi fi moartă”, afirmă mama copilei.

Principalul suspect este un bărbat cu vârsta de 45 de ani. Acesta a fost reținut și plasat în arest pentru 30 de zile.