BALANŢĂ   Astăzi, un moment de neatenţie te poate costa foarte mult. Fii atent şi prudent, concentrat pe ceea ce faci, nu te lăsa distras. Şi, mai ales, nu te apuca de mai multe lucruri, în acelaşi timp! Respiri uşurat pentru că ai încheiat o lucrare grea şi scumpă, fie în casă, la serviciu, sau pentru prieteni. Eşti mulţumit, dar eşti obosit şi dornic să nu mai auzi de probleme. Configuratia astrologica iti indica să nu te repezi să tragi concluzii gresite, sa ai suficienta răbdare, pentru ca lucrurile se pot lamuri. Vestile pe care le primeşti astazi, la mobil, din presa, prin e-mail sau reţele de socializare par ca sunt interesante, pentru că te gândeşti că este posibil să le foloseşti mai târziu. Poţi să ai o zi mai tensionată, din cauze meteorologice, aşa că nu te ofensa pentru orice întârziere şi nepotrivire de program.

SCORPION  Nu-ţi schimba intenţiile şi proiectele profesionale, tenacitatea aduce succes. Un semn de foc poate să te ajute să ieşi dintr-o situaţie complicată.  Seară plăcută, poate la o cină în doi! Nu da crezare celor care vor să-ţi strice ziua cu veşti proaste.  Trebuie sa verifici şi să nu te bazezi pe alţii. In rest, ai grijă ce manânci, mai puţine calorii şi mai multe fructe. Astăzi aspectele benefice sunt in cumpănă cu influenţe mai putin favorabile, aşa ca ai o zi aproape cenuşie, fara evenimente notabile! Nu-ţi imobiliza capitalul sentimental in afaceri pe termen scurt, decât daca intrezareşti un faliment apropiat al relatiei de amor curente. Un pic de egoism şi de elitism bine temperat nu-ţi strică astăzi. Este bine să creionezi anumite limite pentru anturaj, colegi, prieteni. Pune-i la punct şi o să ai numai de câştigat. S-au folosit cam mult de tine, nu crezi?

SĂGETĂTOR   Anumite veşti, care anunţă schimbări, te îngrijorează. Analizează cu atenţie impactul asupra intereselor tale şi ale familiei. Nu orice se întâmplă aiurea în lume te influenţează! Intri într-o perioda foarte aglomerată, care nu este de loc pe placul tău şi te face să oftezi. Învaţă să delegi competenţele, adică sa-i mai pui şi pe alţii la treabă. Păstrează-ţi umorul!  Horoscopul este slab aspectat, dar ai configuraţii minore faste mai ales in domeniul afacerilor cu amănuntul, comerţului, în general.  Proiectele tale de viitor suferă de un defect major – se bazează mai mult pe întâmplare decât pe planificarea abilă a forţele proprii! Pe de altă parte zodia ta nu este chiar zodia intelectului strălucit, zodia Gemenilor se bucură de această caracteristică. Uneori ai idei grozave, strălucitoare chiar, dar nu le pui în aplicare!

CAPRICORN  Amână, dimineaţa, dacă depinde de tine, orice întâlnire importantă, sau  decizie majoră.  A doua parte a zilei este mai bună. Poate stai pe canapea, poate te distrezi un pic, poate te relaxezi! Analizează unde nu ai dat atenţie detaliilor si convoacă familia. De fapt, tu nu ai înţeles ce vor ei, iar ei, de fapt, îţi vor binele. Rezolvă situaţia lăudându-i pe toți! Azi trebuie sa zâmbeşti şi să-ti pastrezi calmul, mai ales daca auzi si vezi lucruri neplăcute; mănâncă alimente naturale si evită dulciurile industriale (îngheţata nu se pune!). In urma unei analize cinstite şi atente trebuie sa lasi deoparte problemele care nu sunt ale tale si sa te concentrezi pe propriile interese, pe interesele familiei tale. La serviciu, la muncă, unde îţi petrecţi dimineţile şi uneori toată ziua, te bucuri de o eficienţă mărită, aşa că profită şi rezolvă, finalizează, termină proiectele, lucrările mai dificile.

VĂRSĂTOR   Ai probleme de rezolvat în domeniul sentimental. Ia-o încet, nu brusca, nu te grăbi, nu te repezi. Eşti obosit şi gândul îţi e numai la odihnă, la vacanţă. Mai ai doar un obstacol de trecut! Dacă repari ceva în casă, trebuie să suprveghezi lucrările, ca să nu ai surprize. Pe seară, ai nevoie de aer, dar nu condiţionat. Ieşi la plimbare şi filosofeză cu cine are chef de tine. Evita astăzi orice lucru, vorbă, faptă, sau gest care pot avea o implicaţie sau un aspect din domeniul legal sau al jurisprudentei.  Experienta este suma greselilor care dor cel mai mult. In dragoste este bine sa-ti recunosti greselile, mai ales pe cele neimportante! Rasfatul propriu Vărsătorilor de apă cu capricii nu te ocoleste in ziua de azi. Evită să te enervezi din lucruri de nimic, fii constructiv în tot ce faci. Nu lua hotărâri când eşti iritat – mai bine lasă lucrurile în suspensie!

PEŞTI    O zi cu aspecte planetare amestecate, în general nefavorabile. Eşti obosit şi o să tragi de tine toată ziua. Cafea, cafea multă! Te poţi înviora pe seară la o discuţie veselă cu prietenii. Nimic nu te multumeste azi si esti convins ca meriti mai mult. Poate că da, poate că nu, dar nu te astepta la minuni. Primeşti veşti, unele bune, despre proiectele tale pe    termen lung, dar altele te fac să schimbi nişte planuri. Nu aştepta foarte mult, mai ales de la cei cu care vorbești astăzi. Nu promite, la rândul tău, nimic! Îţi faci planuri de vacanţă, abia aştepţi! Un umanism naiv si bunatatea caracteristice zodiei te fac vulnerabil la santajul sentimental paracticat de una dintre realatiile tale. Esti intr-un punct mort si cu anturajul si cu relatiile sentimentale. Nu este o idee rea sa incerci sa lamuresti lucrurile, macar parţial!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PAGINA ANTERIOARA