De asemenea, Felicity Huffman, a primit ordin să plătească o amendă de 30.000 de dolari, un an de eliberare supravegheată și 250 de ore de serviciu comunitar.

Vedeta  din serialul „Disperate Housewivesa pledat vinovată în luna mai pentru acuzațiile de fraudă, aceasta a plătit 15.000 de dolari în schimbul răspunsurilor corecte pentru testul de admitere al fiicei sale la facultate.

Adresându-se judecătorului înainte de a fi condamnată, Huffman a spus, printre lacrimi, că „îi pare rău” pentru cei care au fost afectați de acțiunile sale, inclusiv pentru familia sa. „Îmi pare rău pentru fiica mea Sophie, fiica mea Georgia, soțul meu William. I-am trădat” , a spus actriţa.

Huffman s-a numărat printre zecile de persoane din scandalul de dare şi luare de mită care a explodat la începutul acestui an, implicând părinți, antrenori și profesori, ca parte a unei scheme largi la colegiile de top din toată țara.

Actrița din „Full House”, Lori Loughlin, și soțul ei, designerul de modă Mossimo Giannulli, au fost, de asemenea, acuzați. Ei au pledat ca nu sunt vinovați, notează buzzfeednews