Actor român, condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol. Decizia nu este definitivă

Actor român, condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol. Decizia nu este definitivă Proces. Sursa foto: Arhiva EVZ

Un actor din Oradea a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru că și-ar fi violat o colegă. Totul ar fi avut loc în vara anului 2022, după o petrecere la care cei doi foști colegi au luat parte.

Actor din Oradea, condamnat la închisoare pentru viol

Un actor de la Teatrul Regina Maria din Oradea a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol. Sentința a fost pronunțată luni. Bărbatul este acuzat că a agresat sexual o colegă de scenă în anul 2022, după o petrecere. Acesta se apără și susține că la mijloc ar fi o înscenare.

Politia

Sursa Foto- Dreamstime

„E o porcărie, totul a fost consimțit",a spus acesta, după pronunțarea sentinței.

Mai mult, acesta vrea să atace decizia judecătorilor orădeni.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fapta ar fi avut loc în casa femeii

Fapta ar fi avut loc în noaptea de 2 spre 3 iulie 2022. Femeia, colegă de breaslă cu actorul din Oradea, s-a prezentat la Poliție a doua zi dimineața și a depus o plângere pentru viol.

În urma acestui demers, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, însă ziua următoare a fost plasat sub control judiciar. Totodată, acesta a promit interdicția de a se apropia de locuința actriței.

Teatru Regina Maria Oradea, actor condamnat

Sursa foto: Wikipedia

Actor acuzat de viol. Colega de breaslă susține că și-ar fi premeditat fapta

Femeia susține că actorul și-ar fi premeditat fapta. Astfel, acesta ar fi așteptat ca ceilalți invitați să plece și, sub pretextul că își ia rămas bun, ar fi intrat în dormitor peste actriță. Potrivit declarațiilor din dosar, ambii actori ar fi consumat băuturi alcoolice în seara respectivă.

„Actul sexual a fost consimţit, totul a fost consimţit, iar dosarul este o porcărie, construit cu tertipuri, psihologi şi fără vreo dovadă că a fost un act sexual forţat. Acuzaţia este extrem de gravă şi voi face public tot dosarul, la final, ca să arăt toate măgăriile care s-au întâmplat. Sunt obligat să demonstrez opiniei publice, familiei, colegilor, că totul e o minciună. Nu am de ce să mă ascund", a declarat recent, pentru  eBihoreanul, actorul acuzat de viol.

Pe lângă condamnarea la 6 ani de închisoare, bărbatul trebuie să îi achite victimei daune morale de 50.000 lei. Hotărârea nu este definitivă.