Evenimentul Zilei > Actualitate > ACCIDENT UNIC în România. O mașină a DISTRUS 20 de hectare de grâu
ACCIDENT UNIC în România. O mașină a DISTRUS 20 de hectare de grâu

ACCIDENT UNIC în România. O mașină a DISTRUS 20 de hectare de grâu

Un accident unic în România ultimilor ani a avut loc în județul Giurgiu. O mașină a cauzat distrugerea a 20 de hectare de grâu și a 10 hectare de miriște, după ce a luat foc pe marginea drumului.

La un accident unic, cel puțin în ultimii ani, au intervenit pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Giurgiu. O mașină a distrus 20 de hectare de grâu și circa 10 hectare de miriște, după ce a luat foc la marginea drumului.

Incendiul a izbucnit, luni, în jurul orei 13.00, în comuna Vărăști. Atunci, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism.

ISU Giurgiu transmite că, la locul intervenţiei s-au deplasat trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă aparținând Gărzii de Intervenție Colibași și Punctului de Lucru Greaca.

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului în urma căruia a ars în întregime autoturismul, dar și o cultură de grâu de aproximativ 20 ha și 10 ha de miriște. Cauza probabilă a producerii incendiului: scurtcircuit electric.