Accident. O mașină a căzut 20 de metri într-o râpă. Cinci oameni erau în automobil. Conform primelor date, e vorba despre tineri cu vârste între 18 – 20 ani, care au fost răniți, dar au scăpat miraculos.

Din primele informații furnizate de Politie, se pare că accidentul s-a produs în apropiere de Bâlea Lac și că sunt implicate cinci persoane.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Sibiu, Elena Welter, care a anuntat evenimentul în jurul orelor 23.00, s-a primit un apel pe 112 prin care se anunța ”că un autoturism s-a răsturnat într-o prăpastie”, în apropiere de Bâlea Lac, scriu jurnaliştii de la oradesibiu.ro.

Odată cu alertarea echipajelor de Poliției, în zonă au fost mobilizate și echipele de salvare de la ISU, Ambulanță și Salvamont.

Ambulanța Sibiu anunță că victimele au fost scoase din mașină și că este vorba despre patru tineri de 18 și 19 ani.

” Victimele au fost scoase din mașină. Sunt 2 barbați și 2 femei cu vârste cuprinse între 18 și 19 ani. Victimele au suferit leziuni precum traumatism cranio – cerebral, traumatism abdominal, traumatism toracic și fractura de claviculă”, a precizat Crinu Scridon, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Sibiu.

Mașina care s-a răsturnat în râpă aproximativ 20 de metri a fost condusă de un adolescent de 18 de ani.