NEWS ALERT. Accident grav pe DN1, lângă Bucureşti

NEWS ALERT. Accident grav pe DN1, lângă Bucureşti

Trei persoane au fost grav rănite, în această dimineaţă, şi au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe DN1

Şoferul a declarat că se grăbea să ajungă în Capitală, când a simţit, într-o curbă, cum îi fuge spatele maşinii şi s-a răsturnat pe partea dreaptă.

Accidentul soldat cu trei victime, toate în stare gravă, a fost atât de violent încât motorul autoturismului a ajuns pe carosabil. Constantin Olteanu, medic la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Floreasca din Capitală, a declarat că este vorba despre „un bărbat în vârstă de 37 de ani cu stare mai gravă, un traumatism cranio-cerebral mediu şi o contuzie toraco-abdominală. A fost intubat şi ventilat mecanic şi se află internat la secţia de Terapie Intensivă. Cea de-a doua victimă, în vârstă de 21 de ani, are un traumatism cranio-cerebral minor, nivel doi, un traumatism toracic cu posibile fracturi costale şi o contuzie forte de umăr”.

Pentru cea de-a treia victimă, ajunsă în comă la spitalul Elias, a fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare. Pe numele şoferului a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală.

Ne puteți urmări și pe Google News