Accident grav în Piața Unirii din Capitală. 12 persoane au fost rănite

Accident grav în Piața Unirii din Capitală. 12 persoane au fost rănite . Sursa foto: ISU

Un accident grav de circulație s-a produs aseară în Piața Unirii din Capitală, unde un autoturism și un microbuz cu cetățeni nepalezi s-au ciocnit violent.

Totul s-a întâmplat după ce șoferul plin cu cetățeni străini nu a respectat culoarea semaforului și a trecut pe roșu. 15 persoane au fost implicate, dintre care 12 au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale.

Accident în Piața Unirii din București. 12 victime au fost duse la spital

La locul accidentului au ajuns rapid nouă ambulanțe SMURD, o autospecială pentru transportul victimelor multiple și o autospecială de stingere.

„Intervenim la un accident rutier produs la Piaţa Unirii, din Capitală, între un autoturism şi un microbuz. În accident sunt implicate 15 persoane: cinci din autoturism şi zece din microbuz (de origine nepaleză)”, a informat ISU Bucureşti- Ilfov.

Ne puteți urmări și pe Google News

Deși impactul a fost violent, nicio persoană nu a fost blocată sau încarcerată.

12 victime au fost duse la spital după accidentul din Piața Unirii. Două dintre ele la Spitalul Universitar, trei la Spitalul Floreasca, una la Spitalul Militar, una la Spitalul Elias, una la Spitalul Pantelimon și patru la Spitalul „Bagdasar-Arseni”.

Smurd

Smurd. Sursa foto: INQUAM_Photos

Toate victimele erau conștiente, potrivit ISU.

Momentan se fac cercetări în acest caz și rămâne de văzut care a fost cauza exactă a acestui accident produs în Piața Unirii.

Bărbat de 35 de ani, strivit de o mașină în centrul Bucureștiului

Un accident grav a avut loc și în luna aprilie a acestui an, când un pieton a fost spulberat de o mașină în apropiere de Piața Unirii, pe strada Halelor din București.

Bărbatul, care a murit, era un om al străzii și traversa neregulamentar.

Conducătorul autoturismului nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul.

Sursa foto: INQUAM_Photos

Medicii ajunși în Piața Unirii imediat după impact, dar nu au reușit să îi salveze viața bărbatului și au fost nevoiți să declare decesul.

Șoferul a fost supus testării cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.