Evenimentul Zilei > Actualitate > Accident grav în București, un șofer beat a acroșat refugiul unei stații de autobuz și s-a răsturnat
Accident grav în București, un șofer beat a acroșat refugiul unei stații de autobuz și s-a răsturnat

Accident grav în București, un șofer beat a acroșat refugiul unei stații de autobuz și s-a răsturnat

Un șofer care băuse a fost protagonistul unui accident grav, petrecut în București, după ce a lovit refugiul unei stații de autobuz și s-a răsturnat.

Accident grav petrecut marți seară, în București, după ce un șofer a lovit refugiul de unei stații de autobuz și s-a răsturnat cu mașina pe care o conducea. Testat de polițiști, după acest eveniment rutier, șoferul s-a ales cu dosar penal, pentru că era sub influența băuturilor alcoolice. Accidentul a avut loc pe Bulevardul Chișinău din Capital, cu un sfert de oră înainte de miezul nopții. În momentul în care a ajuns în dreptul stației STB Pictor Hârlescu, șoferul a acroșat bordura și s-a răsturnat pe plafon.

Conducătorul auto consumase băuturi alcoolice

După ce s-a răsturnat cu mașina, șoferul s-a ales cu răni serioase și a fost transportat de urgență la spital. Testat de oamenii legii cu aparatul alcooltest, a reieșit faptul că avea o alcoolemie de 0,69 mg/l de alcool pur în aerul expirat. În acest caz, polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili condițiile în care s-a produs accidentul.

Scandal monstru cu un șofer care a fost prins băut la volan și nu a vurt să meargă la spital pentru probe

La capitolul șoferi beți, săptămâna trecută, un conducător auto care consumase băuturi alcoolice le-a dat mult de furcă polițiștilor care au vrut să-l tragă pe dreapta. Depistat cu o alcoolemie de 0,70 la mie în aerul pur respirat s-a luptat cu doi polițiști care au încercat să-l imobilizeze pentru a-l transporta la spital să i se recolteze probe.

Bărbatul a fugit de oamenii legii și a fost prins într-un bar din localitate. Atunci a început scandalul între cele două părți.

-Bă, mi-am luat o bere! Vezi că îți dau un cap în gură de nu te vezi! Ascultă-mă! Ia mâna de pe mine!
-Ia mâna de pe mine!
-Auzi vă bat pe amândoi acum!
-Gabi! Înrăutățești totul, mă, omule!
-Bă, dă-mi drumul că merg la mașină!

Ulterior, după ce a fost imobilizat de polițiști, șoferul recalcitrant a rămas fără permis de conducere și i s-a întocmit dosar penal.