Evenimentul Zilei > Actualitate > Academia Caţavencu şi-a suspendat activitatea. Angajaţii nu şi-au mai primit salariile de aproape patru luni
Academia Caţavencu şi-a suspendat activitatea. Angajaţii nu şi-au mai primit salariile de aproape patru luni

Academia Caţavencu şi-a suspendat activitatea. Angajaţii nu şi-au mai primit salariile de aproape patru luni

Academia Caţavencu şi-a suspendat activitatea atât în varianta tipărită, cât şi online. Motivele principale sunt neplata salariilor şi neînţelegerile angajaţilor cu directorul general, Adrian Rus.

"Redacția Academiei Cațavencu nu mai are chef de glumă. Administrația trustului de presă în care este inclusă această revistă este, ea însăși, o poantă. O poantă bună- dacă este văzută dinafară, sau o poantă proastă, dacă este suportată dinăuntru.

Astfel, numărul care urma să apară în ziua de 23 iunie 2014 nu va mai apărea (sau cel puțin nu în această formulă editorială). De asemenea, se suspendă și segmentul online al revistei – site și pagina de Facebook", se arată scris într-un comunicat de presă trimis de către Academia Caţavencu.

"Am ajuns intr-un punct in care nu se mai poate discuta. Stiti cum este, incerci sa faci in tot ce se poate, însă în condiţiile astea nu mai ai cum. Nu suntem dispusi sa dam niciun pas inapoi. Probabil ca vor fi 5 oameni care vor accepta sa lucreze în aceste condiţii. Nu am mai încasat salariile de aproape patru luni. Pe 10 iulie se fac 4 luni de când eu şi restul angajaţilor nu am încasat banii care ni se cuvin. Am suportat până acum pentru că nu ştiam că se va ajunge în acestă situaţie. Directorul Adrian Rusu mi-a spus că concediez pe oricine îmi cere bani", a declarat redactorul şef al Academiei Caţavencu, pentru evz.ro.