Abia acum s-a aflat! Ce au ascuns Prințul William și Kate Middleton în timpul pandemiei

Prințul William și Kate Middleton, Ducele și Ducesa de Cambridge, au dezvăluit că au răspuns în secret la apelurile de asitență ale persoanelor vulnerabile în timpul pandemiei de coronavirus.

Gestul uluitor al cuplului regal a ieșit la iveală abia acum. În timpul pandemiei de coronavirus, Prințul William și soția sa, Kate Middleton, s-au oferit să discute cu oamenii pe Zoom, atât prin mesaje video, cât și prin mesaje text, din casa lor din Amner Hall.

Ducele de Cambridge a dezvăluit că a sfătuit în secret persoanele care au contactat linia de asistență pentru criză Shout 85258 - o linie de asistență de mesagerie cu text continuu dezvoltată de Fundația Regală.

Prințul William, în vârstă de 37 de ani, și Kate Middleton, 38 de ani, au vorbit cu voluntarii din diferite părți ale țării pentru a le mulțumi pentru sprijinul pe care îl oferă comunităților lor, în timpul unui apel Zoom pentru marcarea Săptămânii Voluntarilor de la casa lor Amner Hall.

Ducele de Cambridge este unul dintre cei 2.000 de voluntari care sunt instruiți să susțină pe oricine, indiferent de problemele lor, discutând prin intermediul mesajelor text și video, și ajutând oamenii să își rezolve sentimentele, punând întrebări, empatizând și ascultând.

Cuplul regal a ajutat la lansarea liniei de criză în luna mai a anului trecut, investind 3 milioane de lire sterline în serviciul prin intermediul Fundației Regale.

În continuare, aceștia au discutat cu voluntarii de la Machynlleth Community Corona Response (MCCR), unul dintre numeroasele grupuri de ajutor reciproc care au apărut în toată țara în ultimele luni pentru a oferi sprijin local celor care au nevoie.

Altfel, Prințul William, duce de Cambridge, 37 de ani, al doilea pe linia de succesiune la tronul britanic, după tatăl său, prințul Charles, a vorbit despre anxietate și a dezvăluit că şi el a trecut prin astfel de stări când trebuia să susţină discursuri importante.

„Vederea mea a început să slăbească puţin câte puţin pe măsură ce înaintam în vârstă şi nu obişnuiam să port lentile de contact, astfel că atunci când pronunţam discursuri nu puteam vedea chipurile în depărtare.

Feţele erau înceţoşate şi nu puteam să-mi dau seama dacă cineva din sală mă priveşte. Văd suficient de bine de aproape şi pot citi de pe hârtie, dar nu pot vedea departe în sală. Iar acest lucru m-a ajutat foarte mult să-mi înving anxietatea”, a spus Ducele de Cambridge, într-un documentar difuzat de BBC.